Sivilceli Ciltler oğlumun ergenlik sivilceleri için..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
arkadaslar oğlumun ergenlik sivilceleri var bunlara ne yapmamı önerirsiniz yok sa bekleyimmi....fisfisfis

bekle cnm hiç elleme sivilcelerine fln ellersen iz kalabilir çünkü onun cildi hassas.ama bitkisel yöntemlerle belkı olabılır.bide oğluna söle fazla yağlı giyecek ve abur cubur yemesın çünkü onlarda fazla sivilce yapar.inş. yardımcı olabılmışımdır :)

En ıyısı bı dr a goturmek.Sıvılcenın nedenını bulursunuz en azından.Bılınclı bı tedavı olur.Hormanal de olabılır.O yastakı cocuklar bunu sorun eder.Kendımden bılıyorum yuzun cok guzel ama sıvılcelrın kapıyor derlerdı okadar cok uzulurdum.Kac dr gıttım bı turlu gecmedı .ee tabı durmadım sıktım cok da olmasa da bıraz ız kaldı.Kullandıgım ılac sonucu tamamen kurtuldum.Keske daha once tedavıye baslasaydım dıye hayıflanır dururum.

lirik ciğim nasıl bir ilaç kullandn cnm ayrıca cevaplarınız için tesekkürler:)

Canım bu ilaç dr kontrolunde alınıyor.Her ay kan tahlılı yapılıyor.Dr tahlıl sonuclarına gore dozajını ayarlıyor.Topiklerde de var Roaccutane dıye bır ılaç.Çeşitli yan etkileri var.6 ay kadar kullanılıyor genelde.Benım son caremdı cunku sıvılcelerım gecmıyordu.

X