Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kızımında bir ekimde doğum günü var şimdiden düşünmeye başladım.
mercimek köftesi,rus salatası,makarna salatası,puaça çeşitleri,renkli toplarda şık oluyor.havuçla yapılıyor aslında yapılacak çok sey varda insan hangisini yapacağını şaşırıyor.
canı mercimek köftesi veya kısır yapabilirsin.patates salatası da güzel olur.kurabiye, börek, sarma, puaça yapabilirsin.bir de çocuklara sıkma portakal suyu veya başka taze meyve suyu hazırlarsan güzel olur derim.
canı mercimek köftesi veya kısır yapabilirsin.patates salatası da güzel olur.kurabiye, börek, sarma, puaça yapabilirsin.bir de çocuklara sıkma portakal suyu veya başka taze meyve suyu hazırlarsan güzel olur derim.
öncelikle pasta sonra yanına patates salatası yada internetten araştırıp yapabiliceğin şekilli salatalardan ... poğaça yapabiilirsin tuzlu olarak :97: ama internete bi göz at... aklına yatmayan tarifi yapma bide .. genelde yanlış veriliyo
canım öncelikle oğlunun doğum günü kutlu olsun benim bloğuma göz atabilirsin değişik alternatifler var rumuzumun altında yazıyo tekrar kutluyorum doğum gününü