Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Eloğlumun doğum günü için süs ve aksesuarları arıyorum acil lütfen yardımcı olun
bebeğimin doğum günü için fikir süs eşyası ve aksesuar vb şeyler arıyorum satmak isteyen fikrini paylaşmak isteyen yada hediye vermek isteyen varsa lütfen ulaşsın
Mune Hanımın açtığı Mune'ce... isimli http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=674576 konuda çok güzel öneriler mevcut. Oğlunuzun doğum günü için size fikir verebileceğini düşünüyorum konunun. Pratik ve evde yapabileceğiniz güzel fikirler yer alıyor.
bebeğimin doğum günü için fikir süs eşyası ve aksesuar vb şeyler arıyorum satmak isteyen fikrini paylaşmak isteyen yada hediye vermek isteyen varsa lütfen ulaşsın