Çocuk Hastalıkları oglumun dilinde yara cikti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

Elis

Ziyaretçi
oglumun dinde yara cikti bi kac gundur pek bisey yiyemiyo......yemege basliyo heralde aciyinca dili tukuruyo yediklerini,,,,,,,,,,,,,,,,,evde yapabilecegim birsey varmi, bilgili hanimlar,,,,,,,,,

karbonat iyi gelir canim birde tuzlu su iyi olurda eczanede ilaci var canimcim gecmis olsun

karbonat iyi gelir canim birde tuzlu su iyi olurda eczanede ilaci var canimcim gecmis olsun

peki karbonati nasi uygulamam lazim canim,,,oglum 2 yasinda daha,,,,,,,ilgilendigin icinde tesekkur ederim canim,,,,,a.s.

canım benim 1 çay bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat koy karıştır sonra gazlı bezi karbonatlı suya batırıp sil dilini her silişinde elindeki gazlı bezin başka yerini ıslat geçmiş olsun

tesekkur edrim canim................suan uyuyo zaten yarin a.s.yapicam

tesekkur edrim canim................suan uyuyo zaten yarin a.s.yapicam

sizin oğlunuzun dilindeki yara aft anladığım kadarıyla. yukardaki işlem genelde pamukçuk için yapılıyor işallah karbonat yarayı yakmaz mirmirmirmir

sizin oğlunuzun dilindeki yara aft anladığım kadarıyla. yukardaki işlem genelde pamukçuk için yapılıyor işallah karbonat yarayı yakmaz mirmirmirmir

gercektenmi:1shok:daha yapmadim gerci.............daha buyumesin yara,,allah korusun........peki ne yapsamki cocuk kac gundur bise yemiyo,,,,,,,,,,,,

Tantum Verde diye bir sprey var ağız yaraları, aftlar için birebir. Eczanelerden temin edebilirsin. Ben evden eksik etmem, sizede tavsiye ederim.

Tantum Verde diye bir sprey var ağız yaraları, aftlar için birebir. Eczanelerden temin edebilirsin. Ben evden eksik etmem, sizede tavsiye ederim.

cok tesekkur ederim ilgine fakat benyurtdisindayim,,onun icin demistim evde yapabilecegim bisey armi diye..........ama belki buradada vardir ondan bi bakarim bugun.........sevgiler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…