- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Yasi kaçHerkese iyi geceler konun yeri burasi degil ama hizli cevap alirim diye açiyorum kusura bakmayin.
Oglumun burnu tikanikdi uyumadan önce fisfis siktik ama suanda genizi geriye akiyor öksurtuyor rahatlamasi icin öneriniz varmi varsa yazarmisiniz lutfen
4 yaşinda oğlum bebeken almişdik temizlemek icin birakmamisdi hic bende duşundum suanda bulamiyorumBurun temizleme aratlarından kullanın. Çok işe yarıyor
4 yaşinda yatirmadan açici ilac sikdikda faydasiz oldu sanki cekemez ki tuzlu suyu yaYasi kaç
Tuzlu su cektirebilir misiniz
Steril deniz suyu spreyleri var. Korkutmasın yapmayı deneyebilirsiniz. Sonra da temizleme aparatıYasi kaç
Tuzlu su cektirebilir misiniz
4 yaşinda yatirmadan açici ilac sikdikda faydasiz oldu sanki cekemez ki tuzlu suyu ya
Şimdi gece gece bulamaz diye düşündüm deSteril deniz suyu spreyleri var. Korkutmasın yapmayı deneyebilirsiniz. Sonra da temizleme aparatı
Steril deniz suyu spreyleri var. Korkutmasın yapmayı deneyebilirsiniz. Sonra da temizleme aparatı
deniz suyumuz yok malasef ya burnuna bir sey sikdiramiyoruz. o ilaci sikdirana kadar binayi evi inletiyorSteril deniz suyu spreyleri var. Korkutmasın yapmayı deneyebilirsiniz. Sonra da temizleme aparatı
Burun spreyi genelde burnu kurutur ve akmasini durdurur. Oyuzden genizde kuruluk yapip oksurtuyordur. Su icirin bolca. Uyaniksa bal pekmez vs yedirmeye çalışın. Uyuyorsa bol suHerkese iyi geceler konun yeri burasi degil ama hizli cevap alirim diye açiyorum kusura bakmayin.
Oglumun burnu tikanikdi uyumadan önce fisfis siktik ama suanda genizi geriye akiyor öksurtuyor rahatlamasi icin öneriniz varmi varsa yazarmisiniz lutfen
Cold mix alip yastigina damlatin yada yakasina.deniz suyumuz yok malasef ya burnuna bir sey sikdiramiyoruz. o ilaci sikdirana kadar binayi evi inletiyor
Başladik bu gun ilaçlara sabah bide yatirmadan antibiyotik calpol ve alerji surubu , sizde antibiyotik kulandinizmi evet cocuklar arasinda bu tip bi salgin cok bu aralar. sizede cok gecmis olsunCold mix alip yastigina damlatin yada yakasina.
Genzine akiyor diyosunuz salgin var muhtemelen usye ye cevirecek.
Benim kizimsa boyleydi bu hafta, ust solunum yolu enfeksiyonu icin surup verdiler.
Geciktirmeden goturun ilerlemesin.
Teşekur ederim tavsiyleriniz icin :)Güzelce bir duş aldirdiktan sonra burnuna doğru buhar yapın kaynar suyun buharını nefes gibi çeksin bu gecelik açar yarın da fizyolojik damla alın 1 er damla damlatin sonra da otribebe aspiratör ile çekersiniz.
geçmiş olsun
Ne kadar bekletmem gerek siz cocuklarinizda uygulayip faydasini gordunuz muÖksürük için zeytin yağının içine sarımsak kesip atın biraz bekleyince özellikle geceleri ayağının altına sürüp çorap giydirin.
Bir kaç saat beklemesi yeterli. Ne kadar çok beklerse o kadar iyi. Ben oğlum da kullanıyorum. Faydasını da gördüm.Ne kadar bekletmem gerek siz cocuklarinizda uygulayip faydasini gordunuz mu
Sıktırmak*deniz suyumuz yok malasef ya burnuna bir sey sikdiramiyoruz. o ilaci sikdirana kadar binayi evi inletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?