• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun boynundaki bezeler

hnc78

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
20
4
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar,benim oğlum 3 yaş 4 aylık salı günü oğlumun boynunda şişlik farkettim.
hani böyle bademciklerimiz iltihaplanır çene altında beze oluşur ya öyle.bende yine bademcikleri iltihaplandı
ateşi çıkmaya başlamadan önlemimi alayım diye bugün doktoruna götürdüm.ayrıca bide ağzı çok kötü kokuyodu.
doktorumuz muayene ettikten sonra bogazının çok kötü olmadığını biraz kızarmış olduğunu söyledi.çene
altındaki bezeden boynunun yan tarafında da olduğunu söyledi,ama kötü bişey olduğunu zannetmiyorum
dedi.antibiyotik verdi haftaya kontrol için gelin dedi.
geçen ay bademcikleri iltihaplanmıştı ve geniz eti ödem yapmıştı kendi doktorumuz burda olmadığı için k.b.b. doktoruna götürmüştüm.
çene altında aynı şişlikten farketmiştim ama yan tarafta oldumu bilmiyorum.
çocuğunda böyle bişey farkeden oldumu arkadaşlar.ben panik yaptım korkuyorum şimdi allah korusun başka bişeymi diye.

lenf nodülleri olabilir üşüttüyse yada bogazları iltihaplandıysa çıkar sadece çocukta değil büyük insandada olabilir bi radyoloğa götürüp ultrasonla çapını ölçtürüp kontrolünü yaptırabilirsin yada kan testinden enfeksiyon olup olmadığına baktırabilirsin antibiyotik kullanımı sonucu geçer büyük ihtimal

merhaba arkadaşlar,benim oğlum 3 yaş 4 aylık salı günü oğlumun boynunda şişlik farkettim.
hani böyle bademciklerimiz iltihaplanır çene altında beze oluşur ya öyle.bende yine bademcikleri iltihaplandı
ateşi çıkmaya başlamadan önlemimi alayım diye bugün doktoruna götürdüm.ayrıca bide ağzı çok kötü kokuyodu.
doktorumuz muayene ettikten sonra bogazının çok kötü olmadığını biraz kızarmış olduğunu söyledi.çene
altındaki bezeden boynunun yan tarafında da olduğunu söyledi,ama kötü bişey olduğunu zannetmiyorum
dedi.antibiyotik verdi haftaya kontrol için gelin dedi.
geçen ay bademcikleri iltihaplanmıştı ve geniz eti ödem yapmıştı kendi doktorumuz burda olmadığı için k.b.b. doktoruna götürmüştüm.
çene altında aynı şişlikten farketmiştim ama yan tarafta oldumu bilmiyorum.
çocuğunda böyle bişey farkeden oldumu arkadaşlar.ben panik yaptım korkuyorum şimdi allah korusun başka bişeymi diye.
Merhaba yıllar olmuş ama ne yaptınız ne oldu lütfen yazar mısınız

Back