- 11 Ocak 2023
- 10
- 1
- 1
- 34
Merhaba cocugunuz nasil oldu indi mi lenf beziİnşallah bizimde öyle bıseydir ona da razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cocugunuz nasil oldu indi mi lenf beziİnşallah bizimde öyle bıseydir ona da razıyım
Merhaba evet indi küçülme oldu korkulacak bısey degıl dedi doktor çok şükürMerhaba cocugunuz nasil oldu indi mi lenf bezi
Bebekler de lenf bezleri ani ateş sonrası şişebiliyor antibiyotik tedavisiyle geçmesi lazım kuzum saati saatine ver endişelenecek bir şey olsa doktorlar direk anlıyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .
1,5 yaşındaki kızımın boynunun sol tarafında şişlik var. Bir kaç ay öncesinde de boynunda küçük beze olduğunu farkedip götürmüştüm bi çocuk doktoruna ama ultrason felan çekmedi elle muayene edip korkulacak bısey yok herkeste olur diyip gönderdi bizi bugün sol tarafının baya şiştiğini farkettim araştırdığımda anmak istemicegim şeyler çıkıyo sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum aynı durumu yaşayan var mi ?
Teşekkür ederim . Saydığınız belirtiler yok çok şükür bizde bir kaç doktor gezdık kafamız rahatsın diye testler de yapıldı korkulacak bısey çıkmadı çok şükür tabi sürekli takipteyiz umarım aksi bişey tekrarlanmaz. Rabbim eşinize de şifa versin umarım iyidir en kısa zamanda sağlığına kavuşsunMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun sizi korkutmak istemem ama böyle bir durum varsa erken teşhis edilmesi adına kontrol ettirmenizi öneririm. Benim eşim beş yaşlarındayken boynundaki şişlik için bir sürü doktora gidiyorlar ilk başta hepsi geçer diyip yolluyor ama en sonunda lenfoma teşhisi konup tedavi olmuş. Ailesi ve kendisi sonradan hatirladigi diğer belirtilerde aşırı terleme, sabah kalktığında atleti su içinde olurmuş. Sebepsiz ve döküntü olmadan vucut kaşıntısı olurmuş. Umarım böyle bir şey yoktur
lenf nodu sismesini belli bir boyuta kadar dr zararsiz kabul ediyor saga sola oynuyorsa muhtemelen enf kaynakli bir lenf sismesidir ve antibiyotikle iyilesir.zaman zaman cocuklarda oluyor bu sismeler korkmaniza gerek yok ama bir ultrasonda
Götürdüm doktora daha doktoru bi kaç hastane gezdık içimiz rahatlasın diye korkulacak bısey çıkmadı çok şükürlenf nodu sismesini belli bir boyuta kadar dr zararsiz kabul ediyor saga sola oynuyorsa muhtemelen enf kaynakli bir lenf sismesidir ve antibiyotikle iyilesir.zaman zaman cocuklarda oluyor bu sismeler korkmaniza gerek yok ama bir ultrasonda bakiyor drlar genel cerrahiye rand alin
İyi günler ne yaptınız çocuğunuzu nereye götürdünuz ne dediler lütfen bilgi verir misinizMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .
1,5 yaşındaki kızımın boynunun sol tarafında şişlik var. Bir kaç ay öncesinde de boynunda küçük beze olduğunu farkedip götürmüştüm bi çocuk doktoruna ama ultrason felan çekmedi elle muayene edip korkulacak bısey yok herkeste olur diyip gönderdi bizi bugün sol tarafının baya şiştiğini farkettim araştırdığımda anmak istemicegim şeyler çıkıyo sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum aynı durumu yaşayan var mi ?
İyi günler ne yaptınız çocuğunuzu nereye götürdünuz ne dediler lütfen bilgi verir misin
Kaç tane vardı? Nerelerinde vardı lütfen bilgi verinMerhaba ilk devlet hastanesinde bi cocuk doktoruna götürmüştük içimiz rahat etmeyince özel hastanede cocuk doktoruna götürdük antibiyotikle geçti korkulacak bısey yokmuş çok şükür. Çocukların yüzde doksanında olurmuş vücutta en ufak bir enfeksiyon ateş gibi durumlarda lenf bezleri savunmaya geçip şişermiş öyle dediler antibiyotikle geciyo demişti doktor geçti bizimde çok şükür
Kaç tane vardı? Nerelerinde vardı lütfen bilgi verin
Bı tane tek miydi yoksa çok muyduÇok şükür çıkmadı ama ne yaptıysam gecirememistim.
Geçtiler mi hepsiBoynunda vardı bi kaç tane en büyüğü 25 mm di
Geçer Zamanmla Benim psikolojim bozuldu resmen 6 ay oldu geçti gibiGeçtiler mi hepsi