Bademciklerini aldır... Rahat edersin.. Ben öyle yaptım.. Şükür iyiyiz artık son 1 senedir...
Bademciklerinin üstünü beyaz bir tabaka kaplıyor (iltihap) oda kana karışıyor ve yüksek ateş yapıyor..Aaaaa nasıl yani.
bademcik mi ateş yapıyo?
Bademciklerinin üstünü beyaz bir tabaka kaplıyor (iltihap) oda kana karışıyor ve yüksek ateş yapıyor..
Bunu doktorunuz size nasıl söylemedi...
geçmiş olsun..tabiki araştırılsın..burnu tıkalı mı geceleri ağzı açık uyuyorsa oda boğaz enfeksiyonuna sebep olur..
Siz bahsedin ozaman doktorunuza...Benim de aklıma geldi bademciklerin alınma ihtimali ama doktor hiç bahsetmedi ya.
Yok agzı açık uyumuyo, horlamıyorda dikkat ederim ben çünkü.
En son doktorumuz bizede böle izah etti antibiyotik vermedi basit bir soğuk algınlığı ilacı ile geçtiwbc dusukse ant kullanmaniza gerek yok, maalesef dr lar buna bakmiyor neden bilmiyorum
crp viral enfeksiyonda yukselir onada ant gerekmez
dr degistirin bence
maalesef o ayrimi yapan dr bulmak zor haatta çokzorEn son doktorumuz bizede böle izah etti antibiyotik vermedi basit bir soğuk algınlığı ilacı ile geçti
Aman canım kim o sanal doktor banada demaalesef o ayrimi yapan dr bulmak zor haatta çokzor
benim dr soguk alginligi ilacida vermiyor valla :))))))
çocuklarimin bagiskligi demir gibi ama karda tipida kalsa busey olmaz olsada iki gunde geçer
seneler oldu grip vs için dr agitmeyeli
asil doktorum reeel deil sanal :))))))))
Siz bahsedin ozaman doktorunuza...
Senede en fazla ne kadar bu rahatsızlığı geçiriyor çocuğunuz ona bakın ve doktorunuza bunu söyleyin...
Biz her ay boğaz enfeksiyonu geçirirdik antibiyotik kullanmaktan nefret etmiştim....
sürekli antibiyotik kullanmak doğru deil..bence başka doktorlarada gösterin durumu izah edin..
wbc dusukse ant kullanmaniza gerek yok, maalesef dr lar buna bakmiyor neden bilmiyorum
crp viral enfeksiyonda yukselir onada ant gerekmez
dr degistirin bence
maalesef o ayrimi yapan dr bulmak zor haatta çokzor
benim dr soguk alginligi ilacida vermiyor valla :))))))
çocuklarimin bagiskligi demir gibi ama karda tipida kalsa busey olmaz olsada iki gunde geçer
seneler oldu grip vs için dr agitmeyeli
asil doktorum reeel deil sanal :))))))))
buldugunuz dr bakteriyel ve viral enfeksiyonu ayirt eden biri olsun mumkunse