• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun atesi var

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar yaklasık 15 gun once oglumun atesı vardı bır gun boyunca 37 kusurlerde surdu.ama ertesı gece 38 ı gecınce gece 3.5 ta acıle goturduk.hastaneye gıttıgımızde 39.4 tu atesı.hemen ıgne ve soguk suyla kompres yapıldı.yaklasık bır saat sonra normale donmeye basladı.o gun ıcınde kendı doktorumuza goturdum.agzında aft(yara)cıktıgını soyledı.neyse o gunden berı ıyıydı ama aksamdan berı yıne atesı var.38 i gecmedı ama 37.5 uzerınde genelde.surup ve fıtıl verdım.sımdı korkuyorum acaba yıne bır hastalıkmı gecırıyor yoksa dıslerın belırtılerımı basladı.suan 5ay 7gunluk.dıs cıkarma belırtısı olabılırmı bu ates.canım sıkıldı ıkıde bır ateslenmesınden.

canım makattan mı 37 buçuk ......... çünkü benim kızımın makattan hep 337.5 veya6 olur sürekli o ateşten sayılmazda makattan 38 üzeri ateş..ayrıca dise beyazlık olur diş etinde bakabiklirsin nalayabilirsin...

canım makattan mı 37 buçuk ......... çünkü benim kızımın makattan hep 337.5 veya6 olur sürekli o ateşten sayılmazda makattan 38 üzeri ateş..ayrıca dise beyazlık olur diş etinde bakabiklirsin nalayabilirsin...

yok canım koltukaltından benım olcumlerım.ben hep koltukaltından olcuyorum.

kızlar yaklasık 15 gun once oglumun atesı vardı bır gun boyunca 37 kusurlerde surdu.ama ertesı gece 38 ı gecınce gece 3.5 ta acıle goturduk.hastaneye gıttıgımızde 39.4 tu atesı.hemen ıgne ve soguk suyla kompres yapıldı.yaklasık bır saat sonra normale donmeye basladı.o gun ıcınde kendı doktorumuza goturdum.agzında aft(yara)cıktıgını soyledı.neyse o gunden berı ıyıydı ama aksamdan berı yıne atesı var.38 i gecmedı ama 37.5 uzerınde genelde.surup ve fıtıl verdım.sımdı korkuyorum acaba yıne bır hastalıkmı gecırıyor yoksa dıslerın belırtılerımı basladı.suan 5ay 7gunluk.dıs cıkarma belırtısı olabılırmı bu ates.canım sıkıldı ıkıde bır ateslenmesınden.

geçmiş olsun canım. inşallah önemli birşeyi yoktur da diş çıkarıyordur. a.s.

Geçmiş olsun keri34,
3,5 aylık olan oğlum da birkaç gün önce ateşlendi..ateşi 37,5-38 C arasında gidip geldi..çok korktum..önce ılık bir duş aldırdımm düşüremedim..sirkeli suyla tüm vücudun sildim..vücuduna her dokunuşumda nasıl titriyordu yavrum..minoset ateş düşürücü şurup vardı ama saklama koşullarına uyulmadığından korktum veremedim şurubu (burası çok sıcak) sabaha kadar başında bekledim..ateşi 37,5 den 36 ya düşünce rahatladım..beraber uyuduk yavrumla... ben anneme söylediğimde diş çıkarıyordur dedi..ama bilmiyorum daha çok küçük diş için diye düşündüm..12 günlükken bir kere daha öyle olmuştu ertesi gün hastaneye götürmüştük...4 gün kalmıştık hastanede..

diş olduğunu düşünerek daha önemli mevzuları göz ardı etmeyin noolur nooolmaz doktora götürüm derim ben

kızlar dun geceyı ayakta gecırdım.atesı yukseldı zor dusurdum sabaha kadar.sabahta doktora goturdum hemen.bogazında cıgerlerınde kulaklarında bısey yok.ya dıslerınden yada bır hastalıgın kulucka donemı dedı doktor.ilacta vermedı.ama hala atesı devam edıyor ne yapacagımı sasırdım.esımde ıs ıcın yurt dısında yarın gelecek.o gelınce tekrar doktora goturelım bakalım.ıcım hıc rahatlamadı

yarın mutlaka götür..çok geçmiş olsun.benimde oğlum küçükken ateşlenmişti 5 aylık falandı.diştendir dediler o gece düşmedi ben ertesi gün dr.götürdüm boğaz iltihabı olmuş..o yüzden hemen dr.derim ben.yok diştir yok üşütmüştür sabaha geçer laflarını hiç dinlemem.acil şifalar canım..

Back