- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
Cok sevindim iyi olmasina yavrunun, ben o gecen gun konuyu okurken oglunuzun hasta oldunu okumusdum merak ettim yazim dedim, benimde oglum hastaydi baya zorlandik bogaz enfs ve ates acayip cikdi atesi serumlar filen takildi hastaneye ilk gittimiz de ates den kustu sonra tansiyonu filen dusdu , Allah sukur igledi Allah baska hastaliklar vermesin yavrulara bunlar basit seyler ama anneler iste uzuluyor. Iyicene iglesene kadar cikarma bencede toparlasin iyice istahi nasil acildimi biraz, zaten ben bazi annelere cok kiziyorum cocuklar hasta ise oyun parkina parklara goturmemeleri lazim cocuklari hava almak.icin cikarsa bile yaklasdirmamalari lazim ben ogluma ogretmisim hasta oldu zaman arkadaslarina yaklasmaz gitmez oynamak.icin hasta olanlarada yaklasmaz cunki zor atlatiyor perisan oluyolar.Allah'a şükür çok iyiyiz canım Yani eski halimiz yok henüz ara ara öksürük oluyor ama diğer herşey geçti...İlaçlarımıza devam ediyoruz hala ve kalabalıktan uzak tutuyorum sadece kısa yürüyüşler...Hatta bana kalsa uzun bir süre dışarı çıkarmam da bunalım geçiriyor evde...Oyun parkına hala götürmedim uzun sürede götürmeyi düşünmüyorum zaten...