• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Oğlumun adı yok...

Alparslan ismine uygun isim?

• Ankete Katılan
    131
kesinlikle Türk isimleri koyma taraftarıyım, ve şşöyle anlı şanlı olsun istiyorum🤭 Atilla'yıda çok beğeniyorum ama yazımdan dolayı beklemede 🥰
Benim gibi düşünen anneler olması ne güzel. Hangisini koyarsanız koyun, Türk ismi olacağı için, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın minik. Bu arada benimde iki oğlum var 🙂🌹

Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya 😂
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor 🥲
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz 🙏
Türkçe isim hassasiyetiniz için öncelikle tebrik ederim :) Bizim oğlumuz olsa Teoman olacaktı yıllardır aklımızdaydı, kızımız Umay oldu :)
Listede göremedim ama Metehan da çok güzel ve oturaklı bir isim.

Benim gibi düşünen anneler olması ne güzel. Hangisini koyarsanız koyun, Türk ismi olacağı için, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın minik. Bu arada benimde iki oğlum var 🙂🌹
mesela kız olsaydı da Asena olacaktı, yada Aybüke,Almıla,Aysima 😍😍

Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya 😂
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor 🥲
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz 🙏
Egehan?

Anket dışı ama bence Alparslan kadar güçlü bir isim istiyorsaniz ben "Boğaçhan" diyorum , soy isminizle de uyuyor. Anlamı da yiğit cesur demek.

Back