• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Oğlumun adı yok...

Alparslan ismine uygun isim?

• Ankete Katılan
    131

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
644
704
103
Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya 😂
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor 🥲
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz 🙏

EDİT; Kızlaaar OYLAR TEOMAN'a,babası anket sonuçlarını çok önemsiyor 🤭🥰🤗

Son düzenleme:
Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya 😂
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz 🙏
TEOMAN

Ben de egemen dedim, orta asya dan gelen atalarımız buralara egemen artık ne de olsa 🙃😁

Back