Doğuma Hazırlık oğlumun adı belli idi ama...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaşlar...dun bebegımın cınsıyetını öğrendım ..oglum olacak ..aslında çok önceden erkek olursa poyraz olacak demiştik eşimle çok beğenmiştik buismi...ama kücük bıyerde yasıyoruz ve 2 hafta once burdan bırı bu ısmı koydu cocuguna ...şimdi ne yapıcaz yaaa... çok kararsız kaldık...

selam arkadaşlar...dun bebegımın cınsıyetını öğrendım ..oglum olacak ..aslında çok önceden erkek olursa poyraz olacak demiştik eşimle çok beğenmiştik buismi...ama kücük bıyerde yasıyoruz ve 2 hafta once burdan bırı bu ısmı koydu cocuguna ...şimdi ne yapıcaz yaaa... çok kararsız kaldık...

rüzgar koy sende tatlım.........

bana rüzgar poyraz gibi isimler çok komik geliyor nedense.saganak fırtınadan farksız gibi..

bana rüzgar poyraz gibi isimler çok komik geliyor nedense.saganak fırtınadan farksız gibi..

kayın babam küçük kaynımın adını tufan koyacakmış
eşimin dedesi ne o öle tufan fırtına poyraz doğru düzgün isim koy demiş
sen böle yazınca aklıma geldi

Son düzenleme:
ya sorun olmazki o herkesin çocuğu kendine yanii bence vazgeçmeyin istediğiniz isimden derim... sonuçta aynı yerde yaşayıp aynı isimli olan bi sürü insan oluyo

eşim oğlumuz olursa çınar koymak istiyor ama ben anlamı güzel isimlerden yanayım benim favori erkek ismim mert ali:))) tabi son karar kendinizin bence boşverin başkalarını her çocuk kendi ismiyle büyür vazgeçmeyin derim........

poyrazı sevdiyseniz bora da olabilir, bora, sarp, tunç kulağa çok hoş geliyor ama anlamları hoş değil...

canim niye dert ediyosunuzki
sonucda isim kimsenin tapulu mali diil
siz begendiyseniz icinize sindiyse koyun elbette
kim ne diyebilirki
benim tuana dogdukdan sonra
beni arayipda koyabilirmiyim diye soranlar oldu
elbette dedim
herkezin kendi bilicegi
ama bellide olmaz belki farkli bir isimde karar kilarsiniz birden
saglikla gelsin melegin insallah canim

X