Bunu neden sordunuz?Benim oğlumda konuşamıyor ve tuvalet eğitimini reddediyor.Ikisi arasında bir ilişki var mı?Tuvalet eğitimini alabildi mi ?
Bence var aradaki iletişim önemli derdini anlatabilmeliBunu neden sordunuz?Benim oğlumda konuşamıyor ve tuvalet eğitimini reddediyor.Ikisi arasında bir ilişki var mı?
Benim abim de dört yaşında konuşmuş gayet zeki Anadolu lisesinde okudu şuan öğretmen korkma cnm doktorda birşeyi yok demisMerhaba hanımlar,Agustos 2016 dogumlu oğlum bazi kelimeler disinda konusamiyor.Baba,anne,bebek,kek,kokuyo,gel,kaka,popo vb.birkac kelime daha sadece.Psikiyatriye goturdum cocuk gayet normal dendi.Hafizasi,algisi ,zekasi iyi gozukuyor lakin akranlari bulbul gibi konusurken onun bu durumu beni inanilmaz uzuyor.Dili dönmuyor resmen ,cikaramiyor cogu kelimeyi.Su bile diyemiyor iki dudagini one buzerek istiyor.Bu durumu yasayan var mi,neler yaptiniz?
Benim kızımda 4 yaşında net konuşmaya başladı ama endişelenmiyordum cunku iletişimimiz konuşamasada çok kuvvetliydi beni çok iyi anlıyorduMerhaba hanımlar,Agustos 2016 dogumlu oğlum bazi kelimeler disinda konusamiyor.Baba,anne,bebek,kek,kokuyo,gel,kaka,popo vb.birkac kelime daha sadece.Psikiyatriye goturdum cocuk gayet normal dendi.Hafizasi,algisi ,zekasi iyi gozukuyor lakin akranlari bulbul gibi konusurken onun bu durumu beni inanilmaz uzuyor.Dili dönmuyor resmen ,cikaramiyor cogu kelimeyi.Su bile diyemiyor iki dudagini one buzerek istiyor.Bu durumu yasayan var mi,neler yaptiniz?
En başta sabırlı olun bol bol konuşun onunla kitap okuyun tv yi kapatın telefon vermeyin birşeyler eline verirken veya alırken mutlaka ne olduğu nu söyleyin belki yapıyorsunuzdur bunları ama yine aklınızda bulunsun bide yaşıt çocuklarla bir araya getirmeye çalışın şu zaman da zor amaMerhaba hanımlar,Agustos 2016 dogumlu oğlum bazi kelimeler disinda konusamiyor.Baba,anne,bebek,kek,kokuyo,gel,kaka,popo vb.birkac kelime daha sadece.Psikiyatriye goturdum cocuk gayet normal dendi.Hafizasi,algisi ,zekasi iyi gozukuyor lakin akranlari bulbul gibi konusurken onun bu durumu beni inanilmaz uzuyor.Dili dönmuyor resmen ,cikaramiyor cogu kelimeyi.Su bile diyemiyor iki dudagini one buzerek istiyor.Bu durumu yasayan var mi,neler yaptiniz?
Evet benim yeğenim derin 3 yaşını geçti aynı algısı çok açık herşeyi anında öğreniyo renkleri sayı saymayı çoğu şeyi biliyo tuvalet eğitimini bile 3 günde öğrendi bizde götürdük bi sorun yok geç konuşucak demekki denildi çoğu kelimenin yarısını ya başını ya sonunu kullanıyo mesela anne dicek an diyo abla dicek baaa diyo teyze dicek zee diyo cümle kuramıyo bizde çok üzülüyoruz ama Allah ın takdiri inşAllah açılır dilleri kuzuların çünkü kendini ifade edemeyince daha çok agrasif oluyolarMerhaba hanımlar,Agustos 2016 dogumlu oğlum bazi kelimeler disinda konusamiyor.Baba,anne,bebek,kek,kokuyo,gel,kaka,popo vb.birkac kelime daha sadece.Psikiyatriye goturdum cocuk gayet normal dendi.Hafizasi,algisi ,zekasi iyi gozukuyor lakin akranlari bulbul gibi konusurken onun bu durumu beni inanilmaz uzuyor.Dili dönmuyor resmen ,cikaramiyor cogu kelimeyi.Su bile diyemiyor iki dudagini one buzerek istiyor.Bu durumu yasayan var mi,neler yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?