Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğlumun 1. Yaş günü için yardım istiyorum...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Arkadaşlar bebeğimiz 1. yaş gününde hani doğumda şeker veriyoruz ya, yine onun gibi özel ve kalıcı olması açısından bişey yapmayı düşünüyorum...Ama aklıma gelmiyo... şimdi hastanede verdiğimiz süslü bebek şekerlerinden versek aynısı gibi olacak bi de 1. yaş günü ya, basit kalcak gibi geliyo... nası bişey verebilrim sizce... şöyle biyüdüğü belli olsun oğlumun :kedi:

şimdiden bebeğinin doğum günü kutlu olsun canım..
1- bebeğinin resminin basılı olduğu şık sabnlar yaptırabilirsin..yıkadıkça resim gider deme sabun bitene kadar resim kalıyormuş..zaten hatıra olarak saklanır...
2-aynı bebek şekerlerinin bibloları yerine küçük çerçeveli olanlardan yaptırır bebeğinin resmini koyarsın...
3- magnet yaptırırsın bebeğinin resminden

henüz anne olmamış birinden bu kadar..tecrübeliler daha iyi yardımcı olur..

ben kızımın doğumgününde bir kesenin içine rengarenk bademşekeri doldurmuştum üzerinede kızımın resmini koymuştum.kızım 1 yapmıştı parmağınla photoshopla etrafına melek figürleri yaptırmıştım ve üzerinde reyyannaz 1 yaşında yazıyordu herkes bayılmıştı

arkadaşlar teşekkürler.. harika fikirler...sevgili anne adayı mhtp :kedi: ben pek evden çıkmayan biriyim.. bu dediğin magnetli çerçeveyi falan nerelerde yaptırabilirim.. Ankara"da oturuyoruz canım

Ben de oğlumun 1. yaşgünü için çerçeveli magnetlerden yaptırmıştım , her birinin içine oğlumun resmini eklemiştim. Herkes buzdolabının kapısına koymuş , aradan yıllar geçti ( oğlum 4 yaşında şimdi) hala evlerine gittiğimde görüyorum , beniçok mutlu ediyor. :)

Ben adres veremeyeceğim maalesef hatırlamıyorum ama netten almıştım.

Bir de biz stüdyo çekimleri yaptırmıştık d.günü hediyesi olarak , şimdi dönüp baktığımda iyiki yapmışım diyorum , size de tavsiye ederim. Tabii bu kendiniz için bir hediye :)

Oğlunuzun yaşını tebrik ederim . :)

teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan en iisi çerçeveli magnet yaptırmak..değişik bi fikri olan arkadaşlar varsa yararlanabilirim

arkadaşlar teşekkürler.. harika fikirler...sevgili anne adayı mhtp :kedi: ben pek evden çıkmayan biriyim.. bu dediğin magnetli çerçeveyi falan nerelerde yaptırabilirim.. Ankara"da oturuyoruz canım

canım internette var hepsi...
petek şekerlemenin teşhir mağzasında görmüştüm.sitesinden ulaşıp bilgi alabilirsin..

çok teşekkürler arkadaşlar.. çok yardımcı oldunuz vereliniortak

benim oğlumda 2 haziranda 1 yaşına giriyor bende fotoğraflı bir davetiye bastırıcam, bebeğimin fotolarının olduğu bir slayt dönecek sürekli tv de güzel müzikler eşliğinde, ikramlar yapıcaz balonlarla süsliycez evi şimdilik bunları planlıyorum sende bunlara benzer şeyler yapabilirsin :) bebeğinin yeni yaşı uğur getirsin size inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…