Oglumu Sünnet yaptirmak istiyorum..

Size de cok geçmiş olsun. Gecsin gitsin inşallah.
Simdi iyi olsa da sünnet sonrasinda bizimki cok agladi

Beklemek ve nasil olacagini düşünmek te zor.
Ilerki yaslar oglunuz için daha hayirlisi olsun inşallah.

Karton bardak nasıl konuluyor yani altı bezli nasıl oluyor
Benim oğlum da şuan 50 günlük ne yapsam kafam çok karışık
karton bardagı 2 3 parmak genıslıgınde ust kısmını kesip alıp yerlestırıyosun agza deyen kısmı cocuga temas edece ki kesmesin batmasın diye boyle kıvrık gibi farkettıysen . tabanı atıyosun :) normal bezini de takıyosun cok fazla ezilmiyor yamulmuyor her alt acımında altına yapınca bıraz ıslanıyor ama yenısını taktıgından bişi olmuyo kısaca :):) sen nasıl rahat edersen zamann konusunda bişi dıyemem ben de 3 aya kadar cok kararsızdım korktum eşim bastırdı resmen yaptıralım diye ona kalsa dogumda hastaneden cıkmadan yapılsa olcaktı da kıyamadım . 3 6 arası ideal geldi :) 6 da anca yaptırdım :)

Su anki düşüncem ya yenidogan ya da kendilerini bilince yapilmasi. Oglunuzda etkisi oldu mu sünnetin Psikolojik olarak etkilenir dendiği için soruyorum.
bende bebekken kıyamadim büyüsün istedim oğlum hiç sorun çıkarmadı psikolojik olarak sadece bi yere degip aciyacak diye korktu hala banyoda temizlemek istediğimde korkuyo onun dışında hiç huysuzluk yapmadi.gunlerce sadece tuvalet için kalkti hep yattı ilk çisi ve sonrakilerde ağlamadı acısa bile etrafimdaki cocuklari görerek oğluma çok teşekkür ettim valla her çocuk bir olmuyor tabi.

Yaa çok üzüldüm( thiocilline diye antibiyotikli kremdi. Bence doktoruna sormadan suya oturtma yapma belki tekniği farklıdır. Bizimkini ısı ile kesti mesela neşter kullanmadı gibi gibi

Karton bardak nasıl konuluyor yani altı bezli nasıl oluyor
Benim oğlum da şuan 50 günlük ne yapsam kafam çok karışık
Sünnet ile ilgili Doktorunuzla konustunuz mu ne öneriyor ?
Bende pipi koruyucusu da var ebebekten almistim külot olarak ama kesip kullanmam daha pratik oldu. ona benzesin diye karton bardagi boydan kestim. kestiğim yerleri zarar vermesin diye geriye doğru kivirdim ve bantla yapistirdim. bezi altina koyuyorum karton bardagi ya da koruyucuyu pipi üzerine koyup bezle sabitliyorum. kayma olmuyor. ekte bardagi kesme seklim var bakarsiniz.

Eklentiler

• IMG_20221122_003453.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 73
Tamamini korumasi için yatay kestim ben.

Masallah ,
Rabbim hiçbir cocugun ayaklarina tas değdirmesin insallah

Yaa çok üzüldüm( thiocilline diye antibiyotikli kremdi. Bence doktoruna sormadan suya oturtma yapma belki tekniği farklıdır. Bizimkini ısı ile kesti mesela neşter kullanmadı gibi gibi
Her doktorun farkli teknikleri var sanirim.
+ Birçok bölüm de sünnet yapıyor biz ürolog tercih ettik. Büyük küçük herkesi yapıyor Oysa ki bize tavsiye edilen Çocuk Cerrahisi idi. Onu tercih ettiğimizi sanirken yanlislikla yanlis doktor yanlis hastane yanlis bölüm seçmişiz nasil olduysa

Genel cerraha gideceğiz bizde

Geçmiş olsun gerçekten bir anne için zor bir durum umarım çabuk iyileşir ve atlatır birde belki doktor söylemiştir ama tecrübe olarak söylüyorum pipinin yapışmaması için aşağıya doğru çekme hareketini muhakkak yapın ilk zamanlar yara kaynamaya müsait olduğu için öyle bir durum oluşuyor sonra tekrar açmak gerekiyor fln çocuk birde ondan acı çekmesin biz onuda yaşadık malesef

bizim genel cerrahtı. Çok memnunum. Hiç zorluk yaşaöadık, üzülme ama olmuş bitmiş artık geçecek bir şekilde ve hatırlamayacak

Cok tesekkür ederim.
Nasil çekelim pipiyi mi uzatalim ?
Cok geçmiş olsun onu da yasamasak iyi olur

Onu 10. Gunden sonra onerdı doktorumuz bize. Yara iyileştikten donra yani Banyo yaparken suyla ıslanınca hareket ettirmen daha kolay olur demişti ama o halka gibi kısmın etrafına ıplıkler pamuklar işte kaka falan artık bişiler girer onu kibarca sildir cok hırpalamadan kulak pamugu kullanabılırsın ilk gunler banyo sırasında vok ugrasmadan temızlenır falan diye ekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…