• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu ne ısırmış olabilir?

Ay umarım uyuz değildir.
Doktor fecidin h diye krem verdi
Ona başladık
Anladım canım sanırım antibiotikli krem vermiş ben öyle biliyorum bu kremi arkadaş yada kuzenle beraber yatırdıysanız yada başka yerde kaldıysanız olabilir benim yeğenlerim felan uyuz olmuştu tatilde otelin çarşafından kapmişlar 6 ay oldu hala çocuklar afedersin popolarina kadar hala kaşınıyolar🤣 çok dikkatli olmak lazım

Anladım canım sanırım antibiotikli krem vermiş ben öyle biliyorum bu kremi arkadaş yada kuzenle beraber yatırdıysanız yada başka yerde kaldıysanız olabilir benim yeğenlerim felan uyuz olmuştu tatilde otelin çarşafından kapmişlar 6 ay oldu hala çocuklar afedersin popolarina kadar hala kaşınıyolar🤣 çok dikkatli olmak lazım

Tüm odasını güçlü bir makinayla temizledim.
Yatağını döşeğini kıyafetlerini de
kendisini de yıkadım.

Sonra baktım ki kollarında yeni yeni çıkmış
Doktora tekrar fotoğraf attım.
Bir de ek olarak alerji ilacı verdi.

Ne dokundu bilmiyorum.
Perşembe günü gördük ilk döküntüyü
Ben çarşamba ilk kez saçımı boyattım. Sütümden bir şey mi geçiyor acaba
Perşembe de oğlum ilk kez kek yedi. İçindekileir daha önce yemişti ama mesela kabartma tozu vs yememişti.
Yani aslında ne dokunuyor çözemiyorum

Tüm odasını güçlü bir makinayla temizledim.
Yatağını döşeğini kıyafetlerini de
kendisini de yıkadım.

Sonra baktım ki kollarında yeni yeni çıkmış
Doktora tekrar fotoğraf attım.
Bir de ek olarak alerji ilacı verdi.

Ne dokundu bilmiyorum.
Perşembe günü gördük ilk döküntüyü
Ben çarşamba ilk kez saçımı boyattım. Sütümden bir şey mi geçiyor acaba
Perşembe de oğlum ilk kez kek yedi. İçindekileir daha önce yemişti ama mesela kabartma tozu vs yememişti.
Yani aslında ne dokunuyor çözemiyorum
Anladım yani tabiki gıdadan da olabilir tahta kurusu, böcek yada uyuz da olmayabilir havalarda çok değişiyor alerjide olabilir kaö aylık acaba oğlun canım? İyi bir doktora götürün böyle sürekli foto mu atcaksın doktora🥹 yavrum yazık ya biz büyükler ufacık şeyde zor dayanıyoruz umarım sızlama kaşıntı yoktur böyle kek felan bahsedince tabi gıdadan olabilir ama yedikce ortaya çıkar ne dokunuyor ne dokunmuyo bir çilt doktorunda alerji testi de yaptırın olmadı ?

Anladım yani tabiki gıdadan da olabilir tahta kurusu, böcek yada uyuz da olmayabilir havalarda çok değişiyor alerjide olabilir kaö aylık acaba oğlun canım? İyi bir doktora götürün böyle sürekli foto mu atcaksın doktora🥹 yavrum yazık ya biz büyükler ufacık şeyde zor dayanıyoruz umarım sızlama kaşıntı yoktur böyle kek felan bahsedince tabi gıdadan olabilir ama yedikce ortaya çıkar ne dokunuyor ne dokunmuyo bir çilt doktorunda alerji testi de yaptırın olmadı ?

Doktorumuz hep takibimizi yapan güvendiğim bir doktor aslında.
Kremi 5 gün sür dedi, geçmezse veya daha da artarsa tekrar yazacağım.
Kaşınmıyor hiç ama o döküntüleri elletmiyor. Yani oyunlarla vs. oyalayarak krem sürüyorum.

İnşallah uyuz değildir.
Hiç alerjik bir bebek değildi normalde.
En alerjik gıdalarda bile sorun yaşamadık.

19 aylık

Doktorumuz hep takibimizi yapan güvendiğim bir doktor aslında.
Kremi 5 gün sür dedi, geçmezse veya daha da artarsa tekrar yazacağım.
Kaşınmıyor hiç ama o döküntüleri elletmiyor. Yani oyunlarla vs. oyalayarak krem sürüyorum.

İnşallah uyuz değildir.
Hiç alerjik bir bebek değildi normalde.
En alerjik gıdalarda bile sorun yaşamadık.

19 aylık
Güvendiğin doktorsa iyi ozaman ama alerji her yaşta ve durumlara göre değişiyor eşimin 30 yaşından sonra ilk defa bir alerjisi başladı Bahar nezlesi ve polen 🤦🏻‍♀️ 3 senedir onu her bahar / yaz yaşıyor .. allah bağışlasın bu arada allah acil şifa versin elletmiyorsa ya kaşınıyodur yada farkında orda bişey var diye☺️ akıllı bidik ..🧿 üzülme geçer çocuklarda oluyor öyle şeyler su çiçeğine de benzemiyor yoksa onu dicektim aslında kremi deneyin olmadı alerji testi de hani olabilir aslında çıkar belki kan da felan

Güvendiğin doktorsa iyi ozaman ama alerji her yaşta ve durumlara göre değişiyor eşimin 30 yaşından sonra ilk defa bir alerjisi başladı Bahar nezlesi ve polen 🤦🏻‍♀️ 3 senedir onu her bahar / yaz yaşıyor .. allah bağışlasın bu arada allah acil şifa versin elletmiyorsa ya kaşınıyodur yada farkında orda bişey var diye☺️ akıllı bidik ..🧿 üzülme geçer çocuklarda oluyor öyle şeyler su çiçeğine de benzemiyor yoksa onu dicektim aslında kremi deneyin olmadı alerji testi de hani olabilir aslında çıkar belki kan da felan

Kanla yapılabiliyor değil mi alerji testi?
Bir de koldan yapılan var.
Eziyet etmeyeyim çocuğa

Çok teşekkür ederim

Kanla yapılabiliyor değil mi alerji testi?
Bir de koldan yapılan var.
Eziyet etmeyeyim çocuğa

Çok teşekkür ederim
Evet oluyor diye biliyorum kan testi inşallah hemen öğrenirsiniz ne olduğunu belirsiz olunca insan napcanıda şaşırıyor sende haklısın..🧿🙏🏼 Rica ederim öğrenince yazın bende merak ettim gerçekten🥹

Back