- 3 Mayıs 2015
- 13.336
- 48.784
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Yatakta akarlar oluyor bunlar ölü dökülen deri kalıntılarını yiyorlar eğer akarlara alerjisi varsa oda olabilir benimde küçükken olurdu çok ve yanı sıra alerjik bi durum olduğu için derin nefes alarak uyuyordum isterseniz birde alerji testi yaptırınMerhaba hanımlar
Doktor ısırık dedi buna. İlaç verdi. Ama ne ısırdı bilmem lazım ki önlem alayım.
Yatağı tahtadan. Her yerinş kontrol ettşm. Süpürdüm sildim tahtakurusu olabilir diye
Çarşafları değiştirdim
Oğlumu yıkayacağım şimdi.
Başka ne önerirsiniz?
Göğüs bacak göbek yemiş hep
Tüm kıyafetlerini mi yıkayayım sizcr?
Min 60 derecede yatak kiyafet herseyi yikayin bence tahtakurusu riski varsa
Pireye benzettim ya, koyde bazen beni ısırıyorlar sisiyorum boyle.
Dyson var. Akar mite başlığı var. Onla çektim yatağını ama alerjik bir çocuk değilYatakta akarlar oluyor bunlar ölü dökülen deri kalıntılarını yiyorlar eğer akarlara alerjisi varsa oda olabilir benimde küçükken olurdu çok ve yanı sıra alerjik bi durum olduğu için derin nefes alarak uyuyordum isterseniz birde alerji testi yaptırın
Pire olabilir mi ona benziyor çünkü
Evet. Ayrica yumusatici gozune karanfil yagi damlatisaniz tekrar gelmezler. Mitelari da öldürürTemiz kıyafetlerini de mi komple dökeyim?
Bir arkadaşım da pire dedi.
Pireyi evde nerede bulayım şimdi ya of
Evet. Ayrica yumusatici gozune karanfil yagi damlatisaniz tekrar gelmezler. Mitelari da öldürür
Yani pireyse yorganları yastıkları bile boşaltıp yıkatman gerekebilir yinde Allah kolaylık versinDyson var. Akar mite başlığı var. Onla çektim yatağını ama alerjik bir çocuk değil
Yani tahtakurusu veya pireyse anca bu sekilde biter. Ama baska biseyse gerek yok boyle seylere.Ana hiç oturmasın zaten.
Ana hep ev işi yapsın
Neyse bugünü de resmi çamaşır yıkama ütüleme katlama günü ilan ediyorum
Valla evde hayvan yoksa pire fazla yasamaz ölür zaten, oyle dışarıdan üstüne falan atlamistirTemiz kıyafetlerini de mi komple dökeyim?
Bir arkadaşım da pire dedi.
Pireyi evde nerede bulayım şimdi ya of
Valla evde hayvan yoksa pire fazla yasamaz ölür zaten, oyle dışarıdan üstüne falan atlamistir
Muhtemelen, belediyeyi arayin ilaclama yapilsin parkaParkta kedi evlerimiz var.
Hep kedileri severiz vs.
Belki oradan gelmiştir.
Uyuza benzer onunla aynı tedavi gerektirir dite biliyorum evcil hayvan var mıPire başkaları da dedi...
O pireler kalıcı mıdır ya? Yani çocuğun üstünde vs.
Evi sildim süpürdüm ama
Evcil hayvan yok ama hergün gidip sevdiğimiz kediler varUyuza benzer onunla aynı tedavi gerektirir dite biliyorum evcil hayvan var mı
Süpürgeden bile çıkabilir geri dikkat edin
Ay umarım uyuz değildir.Pireyse zamanla giderde uyuza yakalandıysa çok fena kaşındırır ve bulaştırır sizlere ve ilaç anında etki etmiyo uyuz ilaçları bu arada uyuz hastalığı çarsaflardan veya başkasiyla beraber uyuyarak geçer bulaşır kücük kücük noktalar olur ve aşırı kaşıntı ve döküntü olur Fenistil jel krem deneyebilirsiniz eczaneden alıp aloevera da sürebilirsiniz yatışdırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?