• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu ne ısırmış olabilir?

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.336
48.784
598
Merhaba hanımlar

Doktor ısırık dedi buna. İlaç verdi. Ama ne ısırdı bilmem lazım ki önlem alayım.

Yatağı tahtadan. Her yerinş kontrol ettşm. Süpürdüm sildim tahtakurusu olabilir diye

Çarşafları değiştirdim

Oğlumu yıkayacağım şimdi.

Başka ne önerirsiniz?

Göğüs bacak göbek yemiş hep

Tüm kıyafetlerini mi yıkayayım sizcr?

Güncelleme:
Tüm odasını güçlü bir makinayla temizledim.
Yatağını döşeğini kıyafetlerini de
kendisini de yıkadım.

Sonra baktım ki kollarında yeni yeni çıkmış
Doktora tekrar fotoğraf attım.
Bir de ek olarak alerji ilacı verdi.

Ne dokundu bilmiyorum.
Perşembe günü gördük ilk döküntüyü
Ben çarşamba ilk kez saçımı boyattım. Sütümden bir şey mi geçiyor acaba
Perşembe de oğlum ilk kez kek yedi. İçindekileir daha önce yemişti ama mesela kabartma tozu vs yememişti.
Yani aslında ne dokunuyor çözemiyorum

Eklentiler

• 20230318_144657.jpg
    20230318_144657.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar

Doktor ısırık dedi buna. İlaç verdi. Ama ne ısırdı bilmem lazım ki önlem alayım.

Yatağı tahtadan. Her yerinş kontrol ettşm. Süpürdüm sildim tahtakurusu olabilir diye

Çarşafları değiştirdim

Oğlumu yıkayacağım şimdi.

Başka ne önerirsiniz?

Göğüs bacak göbek yemiş hep

Tüm kıyafetlerini mi yıkayayım sizcr?
Yatakta akarlar oluyor bunlar ölü dökülen deri kalıntılarını yiyorlar eğer akarlara alerjisi varsa oda olabilir benimde küçükken olurdu çok ve yanı sıra alerjik bi durum olduğu için derin nefes alarak uyuyordum isterseniz birde alerji testi yaptırın

Yatakta akarlar oluyor bunlar ölü dökülen deri kalıntılarını yiyorlar eğer akarlara alerjisi varsa oda olabilir benimde küçükken olurdu çok ve yanı sıra alerjik bi durum olduğu için derin nefes alarak uyuyordum isterseniz birde alerji testi yaptırın
Dyson var. Akar mite başlığı var. Onla çektim yatağını ama alerjik bir çocuk değil

Pireyse zamanla giderde uyuza yakalandıysa çok fena kaşındırır ve bulaştırır sizlere ve ilaç anında etki etmiyo uyuz ilaçları bu arada uyuz hastalığı çarsaflardan veya başkasiyla beraber uyuyarak geçer bulaşır kücük kücük noktalar olur ve aşırı kaşıntı ve döküntü olur Fenistil jel krem deneyebilirsiniz eczaneden alıp aloevera da sürebilirsiniz yatışdırır

Pireyse zamanla giderde uyuza yakalandıysa çok fena kaşındırır ve bulaştırır sizlere ve ilaç anında etki etmiyo uyuz ilaçları bu arada uyuz hastalığı çarsaflardan veya başkasiyla beraber uyuyarak geçer bulaşır kücük kücük noktalar olur ve aşırı kaşıntı ve döküntü olur Fenistil jel krem deneyebilirsiniz eczaneden alıp aloevera da sürebilirsiniz yatışdırır
Ay umarım uyuz değildir.
Doktor fecidin h diye krem verdi
Ona başladık

Back