- 3 Mart 2020
- 4
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi oglumucokseviyorummm
16 yaşında. Daha önce oğlumla ilgili konu açmıştım (boyunu çok takıyordu), şu an ideal kilosunda ve hem enine hem de boyuna genişliyor. Baba tarafına çektiği için muhtemelen seneye ya da ondan sonraki seneye boy atar. Her neyse, oğlum ailede babasına karşı falan pek sinirli değil. Hatta hiç değil. Kimseye karşı sinirli biri değil. Biraz zor bir çocukluk geçirdi, o yüzden beni pek sevmiyor. Bana karşı çok ama çok sinirli. Ben de istemeden onu hep sinirlendiriyorum, yani çocuk bizle konuşmamak için kahvaltı yapmaya bile gelmiyor. Biz bitiriyoruz, ondan sonra gelip yapıyor. Bir şey izlerken bizim görmemizi istemiyor, çocuğumuzun ne tarz müzik sevdiğini bile bilmiyoruz. Bizden sürekli gizliyor. Arkadaşlarını da gizliyor, çoğu şeyi gizliyor. Neden böyle yapıyor anlamıyoruz... Babasıyla araları iyi ama ara sıra onla da anlaşamıyor. Psikoloğa gitmiştik, yaşıtlarına göre oldukça olgun ve zeki bir çocuk olduğunu söylemişlerdi. Ben oğlum beni sevsin istiyorum. Ama hiç ergenlik gibi durmuyor. Ona dokununca bile çok kızıyor, bağırıp çağırıyor. Yanımızda telefonla bir şeye bakarken gülüyor mesela, onun gülmesine gülsem bile sinirleniyor hemen kalkıp gidiyor. Onla aynı görüşte olmama bile müsaade etmiyor. Ben çok ama çok üzülüyorum, beni hiç sevmiyor bu çocuk. Ne yapayım, ne yapmam lazım? Lütfen yardımcı olun...