- 19 Nisan 2023
- 56
- 32
- 3
- 34
Herhalde teşekkür etmez çöpe attım şimdiTeşekkür etmez heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde teşekkür etmez çöpe attım şimdiTeşekkür etmez heralde
SelametleHerhalde teşekkür etmez çöpe attım şimdi
Artık kedi maması olurSelametle
Merak etme çöpe attım az önceFoto mu yav ne anı olarak saklaması kokmaz mı o çrüdükçe allam hayal gücümü al elimden suan
Az önce çöpe attımBilluk saklanir mi ya at gitsin çöpe, niye verdiler ki hem, iki cocuk sunnet ettirdim boyle bisi duymadim
Attım çöpeAt gitsin napcan? Turşusu kurulmuyodur herhalde
Nasıl kıydınMerak etme çöpe attım az önce
Kıymalık bir durum yok attım çöpe çöpte duruyorNasıl kıydın
Çöpe attımSaklamak ne allah aşkına gömün gitsin.
Saklayıp ne yapacaksın geline mi vereceksinBüyük ihtimalle Atacam zaten ama belki saklarım
Çöpe attım çöpte duruyor belki çıkarıp gelin için saklarımSaklayıp ne yapacaksın geline mi vereceksin
Kurbanda kesilen koyun derisi mi bu Size niye verdilerOğlum bugün sünnet oldu kesilen deriyi bana verdiler Kesilen deriyi ne yapıyoruz?
Bilmiyorum doktor verdiKurbanda kesilen koyun derisi mi bu Size niye verdiler
Düğün yapmayacaz bizde bencede saçmaErkek çocukların kesilen fazlalığını bile kıymete bindiren bir milletiz.. Sonra kadınlara tepeden bakmaları bu yüzden. Ç*k derisi anı olarak saklanan adam, benim ç*kümün derisi bile kıymetli diyerek kendini yere göre sığdıramıyor.
Erkek adam oldu oğlumuz diye gelene gidene ç*k show da cabası.
Sünnet düğünlerini de bu yüzden saçma buluyorum.
Yok ben genel olarak söyledim. Size değildi :)Düğün yapmayacaz bizde bencede saçma
Sünnet derisini çöpe attım zaten ama düğün gerçekten çok gereksiz benceYok ben genel olarak söyledim. Size değildi :)