• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları oğlummmmmmmmmmm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
mrb kızlar oğlumun konuşma terapisttine gitmesi gerekiyormuş psikolog öyle söyledi konuşma problemi var ama zekasal hiç problem yok bu terapistlerin nasıl yardımcı olucanı bilen var mı

konşurken önce aklında olan o anda anlatmak istedikleri sonra cevap geliyo o yüzden

psikolog reh. mer. orada psikiyatra yönlendirdi ama siirtte yok malesef burda varsa yardımcı olucak biri diye bir umut açtım konuyu katze

tam olarak sorunu anlamadım ben :26:konuşma problemleri bana da geliyor değerlendirme yapıp gerek görürsem KBB/odyolojiye yönlendiriyorum, psikiyatriste değil

mrb kızlar oğlumun konuşma terapisttine gitmesi gerekiyormuş psikolog öyle söyledi konuşma problemi var ama zekasal hiç problem yok bu terapistlerin nasıl yardımcı olucanı bilen var mı

konuşamıyor mu? yoksa konuşmasında bi problem mi var anlamadım. bir de konuşabiliyorsa, nekadarlıkken konuştu yazar mısınız? benim oğlum 20 aylık ama iki kelime söylüyor daha... korkuyorum...

Back