• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oğlumm için eğitici oyuncaklar arıyorum!

snnr_mrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
72
0
0
34
Balıkesir
8 aylık oğlum için eğitici oyuncaklar arıyorum..fisher price, playskool vs.. elinde olan varsa fotoğraf ekleyebilir mi? lütfen..

Merhaba. Farkli oyuncaklar burada. Birincisi kovalar, çok keyifli bir oyuncak. 5 tl. İkincisi Fisher pricein sayilari ve sekilleri öğreten kaplumbağasi, 20 tl. Üçüncüsü Itsmagicalin oyuncağı, bütün hayvanlar birbirinin icine giriyor, hepsinin farklı açma kapanma sekilleri var, cocuklar hem mantiklarini, hem de kucuk kas gruplarını calistiriyorlar, 30 tl. Dördüncüsü alman yapımı tahta oyuncak, cok kaliteli ahşap oyuncak, 20tl. Istanbul Anadolu yakasinda oturuyorum.BU oyuncaklari kacirmayin ....

Eklentiler

• $20131112_221825.jpg
    $20131112_221825.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 56
playskool yaramaz toplar

45 tl.

Eklentiler

• $20131112_212911.jpg
    $20131112_212911.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba. Farkli oyuncaklar burada. Birincisi kovalar, çok keyifli bir oyuncak. 5 tl. İkincisi Fisher pricein sayilari ve sekilleri öğreten kaplumbağasi, 20 tl. Üçüncüsü Itsmagicalin oyuncağı, bütün hayvanlar birbirinin icine giriyor, hepsinin farklı açma kapanma sekilleri var, cocuklar hem mantiklarini, hem de kucuk kas gruplarını calistiriyorlar, 30 tl. Dördüncüsü alman yapımı tahta oyuncak, cok kaliteli ahşap oyuncak, 20tl. Istanbul Anadolu yakasinda oturuyorum.BU oyuncaklari kacirmayin ....

oyuncakları almak istiyorum.özelden mail adresinizi yazar mısınız adres vs. bilgileri konuşmak için..ben özelden mesaj atamıyorum..

Merhaba yaramaz toplari en son kaca birakirsiniz ist maltepedetim elden almak mumkun mu? Tum parcalari tam ve sorunsuz olarak calisiyor mu? Tesekkurler

Back