- 21 Mayıs 2008
- 191
- 0
- Konu Sahibi ozzytoygar
:çok üzgünüm:kızlar oğlum pazartesi ameliyat olacak.doğuştan hidroseli var yani testisleri su toplamış anne karnında ve normalin bi altı katı büyüklügünde küçülme olur diyolar ama 8.5 aylık oldu henüz cok bi fark yok dr umuzda artık olması gerektiğini söyledi perşembe günü tetkiklerini yaptırdık ve pzrtesi ameliyat.düne kadar bişey yoktu bende ama bugün cook kötüyüm aklıma getirmemeye calışsamda hep kötü şeyler aklıma geliyor sanki oğlumun bana bakışları değişti gibi geliyor sanki daha anlamlı daha masum bakıyor uzun uzun.senağlamasenağlamasenağlama
anne olmak böyle bişeymiş demekki cok kötüyüm kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var sünnet de olacak aynı zamanda bu güzel bişey ama buna bile sevinemiyorum.sonuçta benim calıştığım hastanede bildigim dr a emanet edicem ama bu cok kötü bi duygu kesinlikle anne olmayan anlayamazmış.içim cok sıkılıyor cooook..senağlama
anne olmak böyle bişeymiş demekki cok kötüyüm kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var sünnet de olacak aynı zamanda bu güzel bişey ama buna bile sevinemiyorum.sonuçta benim calıştığım hastanede bildigim dr a emanet edicem ama bu cok kötü bi duygu kesinlikle anne olmayan anlayamazmış.içim cok sıkılıyor cooook..senağlama