Oğlumda hidroseli var,pazartesi ameliyat olacak:(

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
:çok üzgünüm:kızlar oğlum pazartesi ameliyat olacak.doğuştan hidroseli var yani testisleri su toplamış anne karnında ve normalin bi altı katı büyüklügünde küçülme olur diyolar ama 8.5 aylık oldu henüz cok bi fark yok dr umuzda artık olması gerektiğini söyledi perşembe günü tetkiklerini yaptırdık ve pzrtesi ameliyat.düne kadar bişey yoktu bende ama bugün cook kötüyüm aklıma getirmemeye calışsamda hep kötü şeyler aklıma geliyor sanki oğlumun bana bakışları değişti gibi geliyor sanki daha anlamlı daha masum bakıyor uzun uzun.senağlamasenağlamasenağlama
anne olmak böyle bişeymiş demekki cok kötüyüm kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var sünnet de olacak aynı zamanda bu güzel bişey ama buna bile sevinemiyorum.sonuçta benim calıştığım hastanede bildigim dr a emanet edicem ama bu cok kötü bi duygu kesinlikle anne olmayan anlayamazmış.içim cok sıkılıyor cooook..senağlama

üzülme canım allah sana kolaylık versin.
çok geçmiş olsun umarım sağlığına bir an önce kavuşur oğluşun

canım bu kadar sıkılma lütfen.senin gerginliğini o da hissediyordur emin ol.seni çok iyi anlayabiliyorum ama biraz daha sakin rahat olmaya calış bebişin için.hem çok iyi tanıdıgın doktorlara emanet ediyormuşsun bak ne güzel.şimdiden gecmiş olsun,sıkı sıkı sarıl öp oglunu..

canim benim Allah sifasini versin kuzunun insallah bir cirpida kurtulur bak hem artik kocamanda bir erkek olucakmis uzulme annesi sen simdi guclu ol icini ferah tut burada oglum evde diye konu bile acicaksin eminim anne olmak gercekten cok yorucu zor bir sinavmis Allah beterinden korusun arkadasim dualarimiz oglunla olsun hayirli haberlerini bekliyoruz

lütfen olumsuz şeyler düşünme.güzel düşün güzel şeyler olsun.
Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.

canım söylemesi bize kolay tabi ama allah çaresiz hastalık vermesin bak ne güzel kendi hastanen bildiğin doktormuş bir de. hiç bilmediğin kişilere emanet etmek dha da zorr. eşim çok basit bir ameliyat oldu benim hemşiresin bilirsin varikosel. o zaman bile o çıkana kadar ağlamıştım ameliyathane kapısında, susmak istiyorum olmuyor. insan eşi için böyle oluyorsa yavrusu için nasıl olur kimbilir. ama bak geçti bitti, seninki de hayırlısıyla geçer canım.

allah şifa versin umarım herşey iyi geçer allah çok büyük derdini veriyo ama dermanınıda veriyo siz iyi şeyler düşünün bebeğinizde sizi üzgün görmesin ne kadar küçük olsada anlar sizin üzüldüğünüzü. inşallah daha sonra burdan iyi haberlerinizi de okuruz. ben öyle olucağına inanıyorum allah çok büyük

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dermansız dert vermesin. Tabi sakin ol demesi çok kolay ama sen ne kadar stresli olursan bebişin hisseder. Hemde ameliyatından daha çok etkiler onu senin stresin. Bir uyuyacak, bir uyanacak. Böyle düşün. Kimbilir rüyasında melekler onu nerelere götürecek. Odasına döndüğünde kocaman erkek olacak artık. İlk mürvetini görüyorsun bak.. Allah damatlığını da göstersin. Ne mutlu ona.. Hem annesi onu çok seviyor, hem de annesi bilinçli ve sağlıkçı bir anne. Tedavisi en iyi şekilde olacak. Hem tanıdığın doktora emanet ediyorsun onu, hem de çocuk cerrahisinde bir sürü tanıdığın vardır. Ya bizler gibi sıradan vatandaş olsaydın?? İnsanın çalıştığı yer evi gibi oluyor. Farzet teyzelerine ziyarete götürdün onu, o da orda uyuya kaldı.. Buradan iyi haberlerinizi okumak dileğiyle. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler..

cnmm gecmis olsun .Allah acil sifa versin bebisine
dualarim sizinle cnm güzel haberlerinizi bekliyorum aglama artik bak ne güzel tanidigin bi doktora emanet ediyorsun oglunu , bizi merakta birakma

hepinize cok cok teşekkür ederim teyzeleri okurken bile ağlamaklı oldum yine ama destekleriniz için cok saolun.allahım daha kötüsünden korusun hepimizin evlatlarını.
xeno arkadaşım saol canım.düne kadar senin dediğin gibi teyzelerine gitmişizde orda uyuya kalmış olacak gibi düşünüyordum.ameliyathanede ki arkadaşlar'' biz onu 40 dk sevmek için senden alıp geri vericez 'diyolardı.ama bugün içim cok sıkıldı bi türlü iyi düşünemedim.

Canım benim olumlu düşün, güzel şeyler gelip seni bulsun. Derin nefes al ve soluğunu dışarı verirken bütün sıkıntılarımı dışarıya atıyorum de bak ne kadar rahatlayacaksın. Aklım ve dualarım sizinle. Sevgiler..

çok geçmiş olsun allah bebeğine acil şifalar sana da güç kuvvet versin başka hastalık yüzü göstermesin inşallah.

cnm çok geçmiş olsun umarım bebeğin en yakın zamanda iyileşir üzme kendini ...

canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum..korkma desek de faydasız.ama Allah a sığın....bebeğine hiçbirşeycik olmaz Allah ın izniyle...Şeniz

geçmiş olsun.amelihat kötü bi durum ama sağlığı yerine gelecekse sevinmen lazım.içini ferah tut .bugunlerinde geçeceğini düşün hep.. şimdiden miniğine ALLAH şifa versin.sanada bol sabır versin

geçmiş olsun..
üzülme ama basit bir operasyon bu,ameliyat bile denmez.
benim oğlumdada olmuştu.ameliyatın kıyısından döndük.daha doğrusu doktorum 1 yaşına kadar beklemek gerektiğini,kendiliğinden kaybolabileceğini,eğer kaybolmassa çok basit bir operasyonla şişliği indirebileceğimizi söylemişti.
hakikatende 1 yaşına doğru kayboldu.
Allah şifasını verir merak etmea.s

geçmiş olsun..
üzülme ama basit bir operasyon bu,ameliyat bile denmez.
benim oğlumdada olmuştu.ameliyatın kıyısından döndük.daha doğrusu doktorum 1 yaşına kadar beklemek gerektiğini,kendiliğinden kaybolabileceğini,eğer kaybolmassa çok basit bir operasyonla şişliği indirebileceğimizi söylemişti.
hakikatende 1 yaşına doğru kayboldu.
Allah şifasını verir merak etmea.s

saol canım bizimde öyle denildi bi yaşına kadar bekliyelim diye ama en ufak biküçülme yok diye ve birazda kasıklara doğru yayılma olmuş diye ameliyat olcak.inşallah iyi gecek artık böyle düşünüyorum ama şimdide başka bi düşünce var kafamda.cok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama cok küçük bi risk daha olabilir eğer ameliyatta ufak bi hata yapılırsa infertil olma olasılığı da oluyor işte yani benim kafam ancak bi torun sahibi olursam rahat olucak.

X