Oğlumda hidroseli var,pazartesi ameliyat olacak:(

gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsun.en yakın zamanda saglıgına kavusur ınsallah.

saol canım bizimde öyle denildi bi yaşına kadar bekliyelim diye ama en ufak biküçülme yok diye ve birazda kasıklara doğru yayılma olmuş diye ameliyat olcak.inşallah iyi gecek artık böyle düşünüyorum ama şimdide başka bi düşünce var kafamda.cok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama cok küçük bi risk daha olabilir eğer ameliyatta ufak bi hata yapılırsa infertil olma olasılığı da oluyor işte yani benim kafam ancak bi torun sahibi olursam rahat olucak.

düşünme böyle şeyleri:mymeka:
hiç bu tip bir ameliyat geçirmemiş erkeklerde ilerde infertil olabiliyor.bu bi ölçü değil ki:teselli:
Allah'ın izniyle her şey güzel olacak merak etme:teselli:
hatta ilerde bi sürü torun bakmak zorunda kalırsın-tatlicadiarzu-

canım öncelikle büyük geçmiş olsun üzülme demenin bir anlamı yoktur biliyorum ama belkide şimdi oğlun ameliyattan çıktı sağlığına kavuştu allah bir daha sıkıntı yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlığına kavuştursun

çok gecmiş olsun canım annelık işte boyle bişey gercektende onların 1 damla göz yaşına dünyaları feda edesi geliyo insanın.Umarım bu saatlerde amelıyat olmuş kurtulmuştur oğlun.

Benim oğlumda ilk doğdugunda aynı problem vardı.Ama dr. büyütülcek bişey değil kendi kendine gecer zamanla dedi ve ölede oldu allaha şükür.

Sizede acil şifalar diliyorum. Sünnetinizde hayırlı olsun bu arada

gecmıs olsun canım Allah sıfa versın muhtemelen bebegın amelıyat olmustur sımdı nasıl oldu bızıde haberdar et

:çok üzgünüm:kızlar oğlum pazartesi ameliyat olacak.doğuştan hidroseli var yani testisleri su toplamış anne karnında ve normalin bi altı katı büyüklügünde küçülme olur diyolar ama 8.5 aylık oldu henüz cok bi fark yok dr umuzda artık olması gerektiğini söyledi perşembe günü tetkiklerini yaptırdık ve pzrtesi ameliyat.düne kadar bişey yoktu bende ama bugün cook kötüyüm aklıma getirmemeye calışsamda hep kötü şeyler aklıma geliyor sanki oğlumun bana bakışları değişti gibi geliyor sanki daha anlamlı daha masum bakıyor uzun uzun.senağlamasenağlamasenağlama
anne olmak böyle bişeymiş demekki cok kötüyüm kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var sünnet de olacak aynı zamanda bu güzel bişey ama buna bile sevinemiyorum.sonuçta benim calıştığım hastanede bildigim dr a emanet edicem ama bu cok kötü bi duygu kesinlikle anne olmayan anlayamazmış.içim cok sıkılıyor cooook..senağlama

canım; şimdiden geçmiş olsun.... umarım yavrucuğun hayırlısı ile kucağına dönsün.... allah şifalar versin... senin yerine kendimi koyuyorumda ( benim oğluşumda 8,5 aylık şu an) gerçekten üzücü:KK43:( ama herşey allahtan ve şükretmeliyiz ki çok kötü bir nedenden değil ameliyatı... lütfen içini ferah tutmaya çalış annesi.... oğluşunun mahsunluğu bence senden kaynaklanıyor... senin üzüldüğünü hissettiği için oda üzülüyor çünkü:) ona sımsıkı sarıl ve ağlama sakın:) miniğini kokla benim için.... sevgilerimle....:1hug:

arkadaşlar bu sabah oğlum bayagı bi huysuzdu.ben den sonra ananesi ve babası getirdiler hastaneye.önce konsultasyon yaptı dr umuz.cocuk uzmanına ve anesteziye.cocuk uzmanı muayenesinden sonra oğlumun boğazında enfeksiyon olmuş.bayagı bi kızarık önce antibiyotik kullanmamız gerek dedi.ameliyatınız bi hafta sonra olsun dedi.o şekilde alınmasın önce tedavi dedi.cerrahımızda onayladı haftaya kaldı yani hafta başı götürecez tekrar.hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız ve destek oldunuz.

canım çok geçmiş olsun?Allah yardımcınız olsun..
bu nasıl bi rahatsızlık canım?

testislerin su toplaması doğuştan.gebeliğin son ayında kapanması gereken bi bağ kapanmayıp acık kalıyo ordan da yani karın içi boşluktan su testislere doluyo.benim oğlumun testisi normalden 5-6 kat daha büyük.1 yaşına kadar genelde geciyo ama benim oğlumda hiç küçülme yok bu yüzden op. olması gerek canım.

saol canım yaaa bugün cok fena grip oldu oğluşum.boğazı da iltihaplı dişleride cıkıyo ateşli.iyikide yapalım demediler cok daha kötü sonuçlara varırdı allah korusun

Sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin. Biz büyük insanlara dahi hafif nezleysek bile ufak cerrahi girişimde bulunmuyor genel cerrahlar. Kaldı ki küçücük bebeciği riske atacaklar. Muhtemelen tonsiliti dişlerini tetikledi. Zor günler ama bir çırpıda birçok şeyden kurtulmuş olacaksın. Bi de böyle düşün. Sevgiler..

X