- Konu Sahibi ozzytoygar
Allah şifa versin sizede metanet üzülmeyin inşallah bir defada sağlığına kavuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım bizimde öyle denildi bi yaşına kadar bekliyelim diye ama en ufak biküçülme yok diye ve birazda kasıklara doğru yayılma olmuş diye ameliyat olcak.inşallah iyi gecek artık böyle düşünüyorum ama şimdide başka bi düşünce var kafamda.cok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama cok küçük bi risk daha olabilir eğer ameliyatta ufak bi hata yapılırsa infertil olma olasılığı da oluyor işte yani benim kafam ancak bi torun sahibi olursam rahat olucak.
:çok üzgünüm:kızlar oğlum pazartesi ameliyat olacak.doğuştan hidroseli var yani testisleri su toplamış anne karnında ve normalin bi altı katı büyüklügünde küçülme olur diyolar ama 8.5 aylık oldu henüz cok bi fark yok dr umuzda artık olması gerektiğini söyledi perşembe günü tetkiklerini yaptırdık ve pzrtesi ameliyat.düne kadar bişey yoktu bende ama bugün cook kötüyüm aklıma getirmemeye calışsamda hep kötü şeyler aklıma geliyor sanki oğlumun bana bakışları değişti gibi geliyor sanki daha anlamlı daha masum bakıyor uzun uzun.senağlamasenağlamasenağlama
anne olmak böyle bişeymiş demekki cok kötüyüm kızlar ya dualarınıza ihtiyacım var sünnet de olacak aynı zamanda bu güzel bişey ama buna bile sevinemiyorum.sonuçta benim calıştığım hastanede bildigim dr a emanet edicem ama bu cok kötü bi duygu kesinlikle anne olmayan anlayamazmış.içim cok sıkılıyor cooook..senağlama