Merhaba , oğlum şuan 4 yaşında bir buçuk yıl önce evde koşarken sağ yangını şiddetli bi şekilde duvarın köşesine çarptı önce morardı normal bir morarma geçer diye düşünürken yanağında 2 cm lik çizgi şeklinde çukur oluştu. Aile hekimi zamanla geçeceğini tedavisi olmadıgını söyledi hala iz aynı şekilde duruyor.bu durumu yaşayan yada bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim her gördüğümde üzülüyorum
8 9 yaşlarındayken masanın köşesine aynı şekilde çarpmıştım yanağımı, günlerce mor gezdiğimi hatırlarım, doktor kısımlarını hatırlamıyorum ama tedavi olmadım. şimdi 27 yaşındayım, hala izi oradadır ama söylemesem kimse anlamaz, gamze gibi yer etti elmacık kemiğimin yakınında, gülünce kendini belli eder hatta kendisini çok severim :)
lütfen üzmeyin kendinizi, Allah beterinden korusun diyorum.
8 9 yaşlarındayken masanın köşesine aynı şekilde çarpmıştım yanağımı, günlerce mor gezdiğimi hatırlarım, doktor kısımlarını hatırlamıyorum ama tedavi olmadım. şimdi 27 yaşındayım, hala izi oradadır ama söylemesem kimse anlamaz, gamze gibi yer etti elmacık kemiğimin yakınında, gülünce kendini belli eder hatta kendisini çok severim :)
lütfen üzmeyin kendinizi, Allah beterinden korusun diyorum.
Sağolun dediginiz gibi oğlum güldüğünde beliriyor.tam elmacık kemiğinin üzerinde.görüntünüzü etkilememesine sevindim.oğlumdaki iz biraz uzun oyüzden Gamze den büyük bir görüntü oluyo.inşallah çaresi vardır.yorumunuz için teşekkür ederim❤