oğluma uygun kız ismi arıyorum

zpoison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
175
0
116
Kocaeli
günaydın kızlar
dün dr gittim daha öncede biri kız biri erkek demişti dün de aynısını dedi
ben erkek ismi olarak kaan ı çok beğeniyorum ona uygun kız ismi arıyorum
yardım edermisiniz fisfisfis

uygun olması şartmı?bence beğendiğiniz bir kız ismi koyun
benimde bir kız bir oğlan kızın adını ben buldum oğlanınkini babası ve isimler hiç birbirine benzemiyor
hem onlar ayrı bireyler olacak (ece ege-duru doruk )birbirlerini tamamlamaları gerekmiyor benim şahsi fikrim ama kafiyeli olmaması taraftarıyım
isim karakter yansıtır anlamı çok güzel olmalı önemli olan o
kaan çok enerjik güzel bir isim anlamıda güzel kızada bulacağınızdan eminim

ismi didikle diye google'da bir tara istersen oradan pekçok alternatif bulabilirsin (malum site ismi vermek yasak). Bu arada Allah bağışlasın yavrularına ve sana uzun sağlıklı ömürler dilerim...

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar aslında bende kafiyeli birbirine uyan isimler istemiyorum ama eşim uyumlu olmalarını istiyor onuda kırmak istemedim kaan ismini ben istedim zaten diğerinide bulucaz artık

bencede aslında uygun olmasada olabilir ama -Kumru -güzel bi isim olabilir... benimde erkek ikizim var adı burak ben mine :) ben bi erkek ikizi olan biri olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum...allah sağ salim kavuştursun ikizlerine cnm...

oğluma uygun kız ismi ! ablacım nasıl başlık koydun öyle yakaydirigubbakcemile3

kaan'a uyacak beren ve deren var, bi düşün bence.alsanaalsanasmile

bencede onlar ayrı birey sırf erkeğe uyacak diye kalkıpda anlamsız bir ismi koymaktansa farklı farklı olsun isimleri...

günaydın kızlar
dün dr gittim daha öncede biri kız biri erkek demişti dün de aynısını dedi
ben erkek ismi olarak kaan ı çok beğeniyorum ona uygun kız ismi arıyorum
yardım edermisiniz fisfisfis

ceren eren :))) derimcenk ceren arda alara efe eftelya :)) nasıl begenirsin umarımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…