Kekler - Pastalar ogluma örümcek adam pastasi(resimli)

seydam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
3.270
5
Bir gece önceden yapilabilir lezzetinde hic bir degisiklik olmuyor

krem santimizi cirpip biraz ayiralim örümcek adamin gözü icin diger yarisina gida boyamizi koyalim muzlarimizi soyalim ve limonlu suya koyalim kararmasin diye kek soguyunca icine dizelim

4 yumurta,2 kahve fincani seker,4 kahve fincani un ,kabartma tozu, vanilya sekeri KREMASI:2 paket kremsanti ,1 cay kasigi gida boyasi ,cikolatasosu ,icine istege göre muz veya cilek

yumurtalarimizi ve sekerimizi iyice cirpalim sonra vanilya sekerini ve kabartmatozunu ilave edip enson ununu koyalim kivama gelince yuvarlak kalimiza koyup pisirelim soguyunca ikiye keselim arasina muzlarimizi yerlestirelim baska bitarafta hazirladigimiz kremsantimizden biraz ayiralim örümcek adamin gözü icin kalan yarisina kirmizi gida boyamizi karistiralim pastamiza muzlarimizi dizmistik bunlarin üzerine biraz sürelim krem santi mizden simdi diger kati koyalim ve artik pastamizin üstünü tamamen kaplayalim ve resimdeki gibi süsleyelim cikolatada sosumuzla

cok güzel olmus, görüntüsüde cok hos olmus. Ellerine saglik, eminim oglunun cok sevinmistir. Bende bu tür Pastalar yapiyorum.
Izninizle bende bir baslikta göstermek istiyorum. Selamlar

tahmina cnm sagol evet oglum cok sevinmisti bende ugrasmayi cok seven biriyim memnuniyetle senin tarifini okuycam cnm a.s.

ben ik resmi yüklemistim kusura bakmayin simdi tekrar koyuyorum neden silindi anlamis degilim bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ellerine sağlık.çok hoş olmuş.
benim oğlumda sever örümcek adamı,ona yaparsam çok sevinir eminim.
teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…