- 23 Ağustos 2007
- 114
- 1
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim.ogluma annecim yapma dedigim anda elinde ne varsa yere atiyor vuruyor kiriyor.bazen seslenmiyorum.kendine zarar verecegi bir sey yaptigi zamanda mudahale etmek zorundayim o anda kiyamet kopuyor isde elinde ne varsa yere atiyor kendini yere atiyor elleri ile basina vuruyor veya kafasini yere vuruyor.ona yapmamasini yaptigin seyin ona zarar verecegini anlatiyorum.bazende dayanamiyor yapma niye yapiyorsun diye ciglik cigliga bagiriyorum.sabrimi cok zorluyor cok merakli ve evin heryerini karistiyor pirizler,lambalar,tv,firini aciyor,ocagi aciyor birgun haberim olmayacak ve yangin cikacak diye cok korkuyorm ocagi kapama gibi bir imkanim da yok dolaplarin ustune cikiyor cogu zaman düsecegi anda yakaliyorum.oglum iki bucuk yasinda ve hala konusamiyor onun etkisi oldugunu dusunuyorum dr normal bazi erkek cocuklar gec konusur diyor.ben cocuma nasil davranmam gerektigini sasirdim cunku simarik herseyi aglayarak yaptiran arsiz bir cocuk olsun istemiyorum yardim lutfen anneler nasil davranmaliyimsenağlama