Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba, ogluma begendigim isimler arasindan isim secemiyorum. Sizce hangisi Daha guzel ? dusuncelerinizi paylasirmisiniz. Dusundugum isimler
Ahmet
Ahmet mete
Ahmet miran
Ahmet Yusuf
Ahmet Yigit
Cihangir
Miran kız ismi gibi sanki ama yakin olarak Mirza yi duymustm anlamida Efendi demekmis Ahmet Miran yerine
Ahmet Mirza daha erkeksi sanki:)
Bunun disinda Ahmetin yanina gelen isimler söylendiqnde cok uyumlu dgl sanki ama bunlarn icinde Ahmet Mete kulaga hoş geliyo:)
Ahmet yusuf bence. Ahmet ismine karar vermissiniz sanirim. Yusuf isminde cocuklarin erkeklerin genelde guzel yuzlu olduklarını dusunuyorum. hz. Yusufun guzelliginden bir parca olurmus yuzlerinde. Ben de bir erkek evladim olsa yusuf yagiz diye düşünüyordum. Sonra degisti ahmet yagiz oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahmet yusuf bence. Ahmet ismine karar vermissiniz sanirim. Yusuf isminde cocuklarin erkeklerin genelde guzel yuzlu olduklarını dusunuyorum. hz. Yusufun guzelliginden bir parca olurmus yuzlerinde. Ben de bir erkek evladim olsa yusuf yagiz diye düşünüyordum. Sonra degisti ahmet yagiz oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahmet ismini begeniyorum o yuzden hepsinde var 😊 cihangir farkli.. Ahmet Yusuf gibi karar vermistik fakat ikiside isim biri taki olursa Daha kolay hitap edilir (Yigit gibi) yoksa tek isim kullanirsiniz dedikleri icin kararsizim.. sizin bebeginizide Allah size bagislasin.. Tesekkurlerr
Farkli onerileride alabilirim arkadaslar