Bunu diyende çok oldu ama sanki böyle seslenince zeyd Aslan daha kolay söyleniyor gibi bilemedim yaaAslan zeyd şeklinde olunca söylenişi daha iyi bence
Hmm evet tek olunca da çok güzelsadece Aslan güzel bence
Merhaba sizi tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla doğar bebeğiniz.. bence ülke bu kadar karışıkken ve muhtemelen daha da karışık bir hale gelecekken Arapça isimlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır. Ben size isim olarak Barlas’ı öneriyorum. Kahraman savaşçı demektir Türkçedir.Merhaba arkadaşlar bugün tam olarak 25. Haftama girdim yolun yarıladık oğlumda rabbime şükürler olsun ki tabi bi yandan hazırlıklar derken bi yandan da isim konusunda çok kararsız kaldım sizin bi öneriniz var mı? Şuan için aklımda ki isim Zeyd Aslansizce bu isim nasıl
Hiç bu açıdan düşünmedim ama zeyd anlamı çok güzel ayrıca peygamberimizin evlatlığının ismi ne zararı olur kiMerhaba sizi tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla doğar bebeğiniz.. bence ülke bu kadar karışıkken ve muhtemelen daha da karışık bir hale gelecekken Arapça isimlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır. Ben size isim olarak Barlas’ı öneriyorum. Kahraman savaşçı demektir Türkçedir.
Evet çok güzel bir isim.. Ama ne yazık ki bunu sorgulayan olmayacaktır. Bence riske atmayın. Göbek adını koyabilirsiniz. Ya da siz bilirsiniz tabii. Nasıl isterseneniz öyle olsunHiç bu açıdan düşünmedim ama zeyd anlamı çok güzel ayrıca peygamberimizin evlatlığının ismi ne zararı olur ki
Teşekkür ederimZeyd anlamı güzel olabilir evet ama çok zor söyleniyor bir de yanında Aslan var daha da kulağa kaba geliyor bence tabii bu benim fikrim. Aslan tek başına güzel
Teşekkür ederimEvet çok güzel bir isim.. Ama ne yazık ki bunu sorgulayan olmayacaktır. Bence riske atmayın. Göbek adını koyabilirsiniz. Ya da siz bilirsiniz tabii. Nasıl isterseneniz öyle olsun
Kesinlikle çok güzel bir isim Zeyd aslan beğendim ben ...Merhaba arkadaşlar bugün tam olarak 25. Haftama girdim yolun yarıladık oğlumda rabbime şükürler olsun ki tabi bi yandan hazırlıklar derken bi yandan da isim konusunda çok kararsız kaldım sizin bi öneriniz var mı? Şuan için aklımda ki isim Zeyd Aslansizce bu isim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?