Oğluma isim önerisi

Nehir ismi. Bu şekilde soyleyebilirsin. Bize kimse dalga geçmedi ki ne munasebet hatta Cennet le ilgili bi anlami bile varmış biri demişti. Ben nehir ismi diyorum olup bitiyo. Herkes çok begeniyor

Kesinlikle çok güzel ve çok havalı geliyor bana :) Eşimle bir daha konuşayım. Bu gidişle biz çocuk olunca ancak karar vereceğiz

Demir ismi cok guzel canım benım düşüncem. Bız oglusumuza KARTAL ısmını koyucaz.:) besıktaslı olarak bıde cok sevıyorum kartal ısmını.:)

Demir ismi cok guzel canım benım düşüncem. Bız oglusumuza KARTAL ısmını koyucaz.:) besıktaslı olarak bıde cok sevıyorum kartal ısmını.:)

Bizim babamız da Beşiktaşlı ama çok fanatik değil. bence güzel Kartal. Yavru Kartal :)

Galiba Yamaç ve Çınar arasında kaldık. Hepsini tek tek düşündük. En son bu ikisinde kaldık. Hayırlısı bakalım :)

tesekkurler canım:) ıkı ısımde guzel ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…