• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma isim önerisi

melocl

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
62
24
288
Merhabalar,

İsim konusunda kararsız kalan anne babalardan biri de ben ve eşim :) Bir türlü netleştiremiyoruz. 30. haftayım. Modern ve anlamlı bir isim olsun istiyoruz. Ama karar veremiyoruz. Ben aklımızdan geçenleri yazayım ama önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Aras
Demir
Ali
Aren
Çınar
Toprak

Aren ile çınar çok hoş ama benim fikrim demir değilde Demirhan aliuras yigiteymen doruk ares te çok güzel hangisi hosunuza gitti sizce

Demir olursa aslında Ali Demir'den yanayım. Uras eşimin kuzeninin oğlunun adı çok yakın o yüzden aslında hiç düşünemedik. Ares'te çok sevdiğim isimlerdendi aslında ama kötülük çağrışımı yapıyor diye mitolojiden vazgeçtim :(

Aras bulut.
Konuyu açmadan aklımda bu vardı yazmışsınız zaten. Ama Aras ismin yanına bulut ismini çok yakıştıryorum:)

Demir olursa aslında Ali Demir'den yanayım. Uras eşimin kuzeninin oğlunun adı çok yakın o yüzden aslında hiç düşünemedik. Ares'te çok sevdiğim isimlerdendi aslında ama kötülük çağrışımı yapıyor diye mitolojiden vazgeçtim :KK43:
Ozaman ya alidemir ya aren ismide çok güzel şayet bir oğlum daha olursa adni yigiteymen koycam

Oglumun ismi Aras. Ben cok beğeniyorum.
Yamaç ta güzel bi isim. 2.defa oğlum olursa Yamaç koyarım sanırım.

Aras bulut.
Konuyu açmadan aklımda bu vardı yazmışsınız zaten. Ama Aras ismin yanına bulut ismini çok yakıştıryorum:)

Siz Ares yazınca Ares demek istediniz sandım. Evet Aras'ı beğeniyorum. Harf karışıklığından yanlış anladım. Kusura bakmayın.

Eşim de illa iki isimden yana ama iki isimden de zaten teki kullanılmaz mı? Yani benim tek o yüzden bilemiyorum iki isme gerek var mı diye. Ne zormuş bu isim seçme olayı :(

Çınar çok yakışıyor erkek çocuğuna. Yeğenimin adı da Çınar. Onun dışında Efe ya da Ege de olabilir. Ben kısacık isimleri çok seviyorum benim ki biraz uzun diye herhalde :ıslık:

Kaan ismi ben de beğenirim ama kuzenlerde var maalesef kullanamayız.

Çınar ve Toprak doğadan gelen isimler de bana güzel geliyor. Soyadımız kısa diye eşim uzun olsun diyor biraz :)

Aras'ın anlamı ile dalga geçerler deyip beni vazgeçiriyorlar. Ama bana söylenişi çok güzel geliyor.
Nehir ismi. Bu şekilde soyleyebilirsin. Bize kimse dalga geçmedi ki ne munasebet:sinirli: hatta Cennet le ilgili bi anlami bile varmış biri demişti. Ben nehir ismi diyorum olup bitiyo. Herkes çok begeniyor

Back