• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ogluma isim ariyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bahar2019

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
19
10
18
41
Merhaba herkese ben insallah 5 ay sonra dunyaya gelecek olan oğluma isim arayisindayim ve su ana kadar içime sinen Burak ve Bertuğ oldu sizce hangisi daha hoş? Ya da orijinal bi isim önerebilir misiniz tesekkurler

Asaf ismini çok seviyorum ben. Sağlıkla kucağınıza alın inşeALLAH. Biz isteyenleri de duanızda unutmayın 😊

Asaf ismini çok seviyorum ben. Sağlıkla kucağınıza alın inşeALLAH. Biz isteyenleri de duanızda unutmayın 😊
Bizde cok bekledik mucizemiz oldu insallah sağlıkla kucağımizada alırız dileyen herkese nasip etsin Allah sağlıkla hep dua ediyorum bu arada asaf guzel isim evet de sanki ben biraz degisik isim arıyorum gibi kendimi de çok çözemedim cunku bertuğ bertuğ derken burak mi olsa demeye başladım😀

İki isim de guzel ama oz turkcede bertmek, bertilmek gibi, yanlis bilmiyorsam kucuk yaralanma, incinme anlami tasiyan bir kelime var. Bertug bana onu cagristirdi ve benim gibi dusunen insanlar da olacaktir. Tabi ki sizin tercihiniz ama ben cocuguma olumsuz herhangi bir seyi cagristiran bir isim koymayi tercih etmem, mesela savas ismini koymak da bana ayni sebeple cok sacma geliyor.
Bu sebeple burak diyorum

Bertug daha güzel ve orjinal..Burak ismi baydı artık.Her yaştan bol miktarda mevcut.Orjinal değil yani.Benim onereceklerim,
Artun
Arden
Giray
Asrın

Burak daha güzel duruyor bende oğluma alp düşünüyorum ama yanına burak eklerim gibi geliyo :)
Sağlıkla gelsin bebisin

Erbatur
Eren
Baturalp
Eren oğlumun ismi. Diğerleri de iki arkadaşımın kuzularının ismi.
Seçin beğenin alın. 😍Sağlıkla kucaklayın yavrunuzu inşallah.

Ben ikisinide sevmedim burak klasik her ailede en az iki tane olan bi isim bertug da söylemesi zor. bi duyan 5 dk sonra tekrar soracak adı neydi diye aşina değil çünkü bertug ya öyle yani..benim önerim egemen..turan..yiğit vs Allah kucağıniza almak nasip etsin..güzel telaşla bunlar ;)

Back
X