asaf ismini bende çok seviyorum bence kullanabilirsin.Merhaba hanımlar bebegimizin cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah ama isim konusunda çok kararsızım.
Emir Asaf ismini çok beğeniyorum fakat ismin çocuğa ağır gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ve emir asaf isminin kişiliği üzerinde nasıl etkisi olur?
Ayrıca farklı güzel isim önerileriniz de varsa fikirlerinizi bekliyorum
EMİR ASAF bencede güzel bir isim ama Rabbim bir evlat nasip eder ve oğlum olursa YUSUF MİRZA koymak istiyorum.Merhaba hanımlar bebegimizin cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah ama isim konusunda çok kararsızım.
Emir Asaf ismini çok beğeniyorum fakat ismin çocuğa ağır gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ve emir asaf isminin kişiliği üzerinde nasıl etkisi olur?
Ben Mert Emir ve ya Mert Efe koyacağım inşallah :)Merhaba hanımlar bebegimizin cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah ama isim konusunda çok kararsızım.
Cok güzelmişEMİR ASAF bencede güzel bir isim ama Rabbim bir evlat nasip eder ve oğlum olursa YUSUF MİRZA koymak istiyorum.
Selim ler anlamının aksine biraz şımarık oluyorEmir Asaf guzelmis.
Selim
Murat
Burak
Mert
Emre
Utku
Uras
Ben Mert Emir ve ya Mert Efe koyacağım inşallah :)
11+3te öğrendim cinsiyeti, Mert ismi hazırdı ama hala ikinci isim arıyorum :)
Ayrıca Doruk, Demir, Sarp, Fatih, Ali, Baturalp, Eymen de güzel isimler :)
Benimde oğlum olcak 2 3 hafta içinde hala kesin bişey koymadık ama ben emir alp veya rüzgar istiyorum eşim Alper diyo bakalım ne olacak
Valla ben devlette öğrendim bir de... Özelde ki doktorum 17+1de söyledi11+5 ye söylemedi benimki birde özel doktor
13+2 de de devlete gittim hem normal doktor hem perinatolog baktı ikisi ne söylemedi. Nasibimize bakValla ben devlette öğrendim bir de... Özelde ki doktorum 17+1de söyledi
İnşallah canım sende inşallah.. Biraz da pozisyonuyla alakalı bebeğin, bacakları açıktı çok netti ben bile fark etmiştim :)13+2 de de devlete gittim hem normal doktor hem perinatolog baktı ikisi ne söylemedi. Nasibimize bak16 yı bekliyoruz merakla napalım Sağlıcakla ilerlesin kucağında gör paşayı inşAllah
Olabilir canım amin inşAllah saol. Eşim erkek olarak gördüğünü iddia ediyor bence hoca da gördü de sonradan değiştirme ihtimalini göze alamadıİnşallah canım sende inşallah.. Biraz da pozisyonuyla alakalı bebeğin, bacakları açıktı çok netti ben bile fark etmiştim :)
Olabilir tabii, temkinli olmakla iyi etmiş aslında :) görümceme kız demişlerdi, 8,5aylık hamile iken öğrendi erkek olduğunu.. Bir sürü cicili bicili elbiseler almıştı ama son 2hafta bir daha alışveriş yapmak zorunda kalmıştı..Olabilir canım amin inşAllah saol. Eşim erkek olarak gördüğünü iddia ediyor bence hoca da gördü de sonradan değiştirme ihtimalini göze alamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?