Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence efeler çok yaramaz oluyor deniliyor ben yağız'a oy verdim....emre'de olabilir allah uzun ömür versin benimde oğlum olucak bende (miraç emre) koyucam...sizce miraç emre'mi uyumlu yoksa emre miraç'mı bende bu konuda kararssızım cvp larınızı bekliyorum şimdiden tşklerrr....
bence efeler çok yaramaz oluyor deniliyor ben yağız'a oy verdim....emre'de olabilir allah uzun ömür versin benimde oğlum olucak bende (miraç emre) koyucam...sizce miraç emre'mi uyumlu yoksa emre miraç'mı bende bu konuda kararssızım cvp larınızı bekliyorum şimdiden tşklerrr....
Cevabın için teşekkür ederim canım. Hepimizin evladına Allah uzun ömürler versin. Bence Miraç Emre daha uyumlu yinede siz bilirsiniz tabi. Allah kucağına almayı nasip etsin.
bende oğluma isim bulmaya calışıyorum,halen kararsızız,yağız ismini çok begeniyorum ama oğlusumun sarısın olma ıhtımalı çok yuksek yakışmıycagını düşünüyorum,farklı alternatıfleriniz varsa banada yardımcı olun lütfen.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Oğlumuza Yağız ismini koymaya karar verdik teyzeleri. ınşallah sağlıkla kucağımıza alırız.:Saruboceq: Allah hepinizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin..