Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkOĞLUMA İSİM ARIYORUM 🥰 Hamza ismine uygun isim arıyorum..
Herkese selam 5 aylık hamileyim erkek bebek bekliyoruz inşallah.. Hamza ismine uyumlu bir isim arıyorum Hamza ikinci isim olucak isim önerisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim..
Yaptığın yorumdan ne kadar işsiz olduğun belli canım ya canın sıkıldıkça insanların iyi niyetle sordukları sorulara değişik alakasız cevaplar vererek kendini tatmın ediyosun yazık eşin falan yok mu çocuğun falan onlarla mı ilgilensen acaba tavsiye tatlım
Yaptığın yorumdan ne kadar işsiz olduğun belli canım ya canın sıkıldıkça insanların iyi niyetle sordukları sorulara değişik alakasız cevaplar vererek kendini tatmın ediyosun yazık eşin falan yok mu çocuğun falan onlarla mı ilgilensen acaba tavsiye tatlım
Allah'ım kız sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün benim açtığım konuya gereksiz yorum yazan sensin güzelim şizofrenlikte bu kaçıncı seviye insanlara klavye başına oturupta saldırma canım ben oğluma isim arıyorum bununla ilgili tatlış annelerden fikir almak istiyorum boş yapmazsan sevinirim okey
Herkese selam 5 aylık hamileyim erkek bebek bekliyoruz inşallah.. Hamza ismine uyumlu bir isim arıyorum Hamza ikinci isim olucak isim önerisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim..