- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
- Konu Sahibi BurcuYengec
Herkese selam 5 aylık hamileyim erkek bebek bekliyoruz inşallah.. Hamza ismine uyumlu bir isim arıyorum Hamza ikinci isim olucak isim önerisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok güzelmiş adıyla yaşasın kuzucuk inşallahKuzenimin oglu Hamza Bera. Bence güzel isim
Hahahhaha aynen canım işsizlikte güzel meslekİkinci isim koymayani dövüyorlar heralde
Güzel diyorsaniz güzeldir, hiç işsiz olmadım yorum yapamiycam o yüzden bence meslek de değil de neyseHahahhaha aynen canım işsizlikte güzel meslek
Yaptığın yorumdan ne kadar işsiz olduğun belli canım ya canın sıkıldıkça insanların iyi niyetle sordukları sorulara değişik alakasız cevaplar vererek kendini tatmın ediyosun yazık eşin falan yok mu çocuğun falan onlarla mı ilgilensen acaba tavsiye tatlımGüzel diyorsaniz güzeldir, hiç işsiz olmadım yorum yapamiycam o yüzden
Beni takip ettiğinize göre kimin işsiz olduğu belli tatlım, canım falanYaptığın yorumdan ne kadar işsiz olduğun belli canım ya canın sıkıldıkça insanların iyi niyetle sordukları sorulara değişik alakasız cevaplar vererek kendini tatmın ediyosun yazık eşin falan yok mu çocuğun falan onlarla mı ilgilensen acaba tavsiye tatlım
Allah'ım kız sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün benim açtığım konuya gereksiz yorum yazan sensin güzelim şizofrenlikte bu kaçıncı seviye insanlara klavye başına oturupta saldırma canım ben oğluma isim arıyorum bununla ilgili tatlış annelerden fikir almak istiyorum boş yapmazsan sevinirim okeyBeni takip ettiğinize göre kimin işsiz olduğu belli tatlım, canım falan
Ali hamzayı çok beğendim eşimin ismide Alper Alp Hamza da güzel onunkiyle uyumlu ama Ali Hamza kulağa hoş geliyor teşekkür ederimali hamza
alp hamza olabilir
Yiğit HamzaHerkese selam 5 aylık hamileyim erkek bebek bekliyoruz inşallah.. Hamza ismine uyumlu bir isim arıyorum Hamza ikinci isim olucak isim önerisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim..