• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorumm yardımlarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Olabilir tabii, temkinli olmakla iyi etmiş aslında :) görümceme kız demişlerdi, 8,5aylık hamile iken öğrendi erkek olduğunu.. Bir sürü cicili bicili elbiseler almıştı ama son 2hafta bir daha alışveriş yapmak zorunda kalmıştı..
Halamın kızları da Doğumda öğrendiler pembe gitmişti biri pembiş kıyafetler içinde erkekle geldi, birimde maviler içinde kızla geldi 🤣🤣🤣 yeni doğanı yeşil, sarı, beyaz falan almak lazım 😅

Benimde yarın ikili tarama testim var özelde. 12 hafta oluyoruz yarın, cinsiyet söyler mi acaba çok merak ediyorum.

İsim olarak ta Ufuk rüzgar doruk Kadir Mert Yusuf isimlerini önerebilirim sizin söylediğiniz isimde çok güzel karar size ait 👍

Halamın kızları da Doğumda öğrendiler pembe gitmişti biri pembiş kıyafetler içinde erkekle geldi, birimde maviler içinde kızla geldi 🤣🤣🤣 yeni doğanı yeşil, sarı, beyaz falan almak lazım 😅
Ay sorma zaten o yüzden hastane çıkışını beyaz alacağım 😀
Allahtan görümcem de çoğu eşyayı beyaz almıştı, bebeğin odası eşyaları hep beyaz. Sadece duvarlar toz pembeydi, işte kıyafetlerin bir kısmını yeniledi isimlik ve hastane süslerini değiştirdi :)

Valla ne yalan söylim aynı dertten bizde muzdaribiz bizimde oğlumuz olcak hayırlısıyla 2.oğlumuz ilk oğlumun adi emir bunu ne koysak diye düşünüyoruz ama çok kararsiziz bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde :anneadayı::KK200:

Valla ne yalan söylim aynı dertten bizde muzdaribiz bizimde oğlumuz olcak hayırlısıyla 2.oğlumuz ilk oğlumun adi emir bunu ne koysak diye düşünüyoruz ama çok kararsiziz bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde :anneadayı::KK200:
Benim.oğlumun ismide Emir eger bir oğlum daha olursa allah nasip ederse Demir kız olursa da Nehir

Back
X