• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorumm yardımlarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

atrium123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
39
19
88
31
Merhaba hanımlar bebegimizin cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah ama isim konusunda çok kararsızım.
Emir Asaf ismini çok beğeniyorum fakat ismin çocuğa ağır gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ve emir asaf isminin kişiliği üzerinde nasıl etkisi olur? :KK64:
Ayrıca farklı güzel isim önerileriniz de varsa fikirlerinizi bekliyorum :KK58:😊

Merhaba hanımlar bebegimizin cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah ama isim konusunda çok kararsızım.
Emir Asaf ismini çok beğeniyorum fakat ismin çocuğa ağır gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ve emir asaf isminin kişiliği üzerinde nasıl etkisi olur? :KK64:
asaf ismini bende çok seviyorum bence kullanabilirsin.

EMİR ASAF bencede güzel bir isim ama Rabbim bir evlat nasip eder ve oğlum olursa YUSUF MİRZA koymak istiyorum.

Ben Mert Emir ve ya Mert Efe koyacağım inşallah :)
11+3te öğrendim cinsiyeti, Mert ismi hazırdı ama hala ikinci isim arıyorum :)

Ayrıca Doruk, Demir, Sarp, Fatih, Ali, Baturalp, Eymen de güzel isimler :)

Bence 2 isim koymayın
Agir gelmesinden ziyade düşünsenize Leyla Güneş koyulmus birinin ismi diyelim leyl suresinden gelen isim gece demek diye biliyorum leyla nin anlamini günes te güneş iste
Anlam karmasasi olabilir
Hadi diyelim olmadi
Cocukta kisilik bolunmesi yaşanabilir
biri Emir diye seslencek oteki Asaf
Hastanede postanede devlet dairesinde zor olur ben 2 isime cok karşıyım tabi siz bilirsiniz yine de
Beğendiğiniz isimler güzel

Benimde oğlum olcak 2 3 hafta içinde hala kesin bişey koymadık ama ben emir alp veya rüzgar istiyorum eşim Alper diyo bakalım ne olacak

Emir Asaf ağır bir isim gibi geliyor kulaga evet. Ben 2 isim sevmiyorum. Benim fikrimce sadece Emir daha güzel.

Allah sağlıkla dogmasını nasip etsin yavrunuzun.:anneadayı:

Benimde oğlum olcak 2 3 hafta içinde hala kesin bişey koymadık ama ben emir alp veya rüzgar istiyorum eşim Alper diyo bakalım ne olacak

Hepsi de güzel ismler sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza. Düşündüğünüze paralel Alptuğ ismi hoşuma gidiyor benimde.

13+2 de de devlete gittim hem normal doktor hem perinatolog baktı ikisi ne söylemedi. Nasibimize bak 🙈 16 yı bekliyoruz merakla napalım 🤷🏻‍♀️ Sağlıcakla ilerlesin kucağında gör paşayı inşAllah
İnşallah canım sende inşallah.. Biraz da pozisyonuyla alakalı bebeğin, bacakları açıktı çok netti ben bile fark etmiştim :)

Olabilir canım amin inşAllah saol. Eşim erkek olarak gördüğünü iddia ediyor bence hoca da gördü de sonradan değiştirme ihtimalini göze alamadı😅
Olabilir tabii, temkinli olmakla iyi etmiş aslında :) görümceme kız demişlerdi, 8,5aylık hamile iken öğrendi erkek olduğunu.. Bir sürü cicili bicili elbiseler almıştı ama son 2hafta bir daha alışveriş yapmak zorunda kalmıştı..

Back
X