oğluma endoskopi yapılıcak.

hnc78

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
20
4
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar,oğlum 4 yaşında endoskopi yapılıcak.
çok tedirginim,çocuğuna endoskopi yaptıran varmı,
nasıl zormu kolaymı,bide endoskopiden sonra çocuğun durumu nasıl oluyor.
bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim,reflü araştırılacak doktor akciğer,mide ve bağırsaklarına bakıcam dedi.
internette araştırdım biraz ama tabiki yaptıranların yada bilgi sahibi
olanların fikirleri benim çok önemli.lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

seni korkutmak istemem ama çokçooook zor . ben kendıme yaptırdım ölüp ölüp dirildim resmen en son doktorun koluna yapıstım ıniltilerim hastanenın dier ucundn duyuluodu 2. kez daha yaptırmam lazımdı yatrmadım düşün o derece. narkoz vermeden yapmak ısterler kesin ama sen verdır dayanamaz ben bile dayanamadım kucucukcocuknasl dayansın :45: kuzenımde yaptırdı amao bayıltmalarını ıstedı bayılttılr eger devlette yaptırcaksan azcık cırkeflık yap kabul ederler :34:

kızıltoprak florence de yapılıcak,doktor bayıltmicaz ama anestezi doktoru onu sersemleticek dedi.
acaba tamamen uyutulsa daha mı iyi olur bilmiyorum ki.

canım ben tam 5 kere endoskopi yaptırdım ve hiç endoskopiden korkmuyorum ilk yaptırcagım zaman tedıgın olmustum ama yaptıklarını bıle hıssetmedım eger bayıltılmadan yapılsaydım evet belkı korkardım ama ben hep özelde ve bayıltılarak yapıldıgım ıcın hıç hissetmedım hortumu cıkattıkları gıbıde hemen ayılıyodum tabı 10 dakıkalık bir sersemlık oluyo ama oyle aman amanda cok bir sersemlik olmuyo eger bayıltılarak yapılcaksa hiç korkma devlette bayıltılmadan yapılmasına bence izin verme cunku bende bayıltılmadan yapanlardan duyduguma gore cok kotu diyolar arkadasında dedgı gibi allahtan ben yasamadım

kızıltoprak florence de yapılıcak,doktor bayıltmicaz ama anestezi doktoru onu sersemleticek dedi.
acaba tamamen uyutulsa daha mı iyi olur bilmiyorum ki.

zaten narkoz vermıyorlar asla narkozu önermiyorlar iğne yapıyolar oda senın doktorunun dedı gıbı sersemleticek bişi cok uzun surmuyo etkısı zaten onlar cıkartır cıkarmaz etkısı gecıyo

canım ben tam 5 kere endoskopi yaptırdım ve hiç endoskopiden korkmuyorum ilk yaptırcagım zaman tedıgın olmustum ama yaptıklarını bıle hıssetmedım eger bayıltılmadan yapılsaydım evet belkı korkardım ama ben hep özelde ve bayıltılarak yapıldıgım ıcın hıç hissetmedım hortumu cıkattıkları gıbıde hemen ayılıyodum tabı 10 dakıkalık bir sersemlık oluyo ama oyle aman amanda cok bir sersemlik olmuyo eger bayıltılarak yapılcaksa hiç korkma devlette bayıltılmadan yapılmasına bence izin verme cunku bende bayıltılmadan yapanlardan duyduguma gore cok kotu diyolar arkadasında dedgı gibi allahtan ben yasamadım

tam bayıltılırak mı yaptırdınız yoksa sersemletilerekmi yaptırdınız.
bizim doktorumuz çocuğu sersemleticez dedi.
özel hastanede yapılıcak,doktorun dediği gibi olursa hisseder mi acaba
doktorla tekrar görüştüğümüzde tamamen bayıltılmasını mı istesem.
inanın dünden beri hiç kendimde değilim yavruma çok üzülüyorum.
sizede çok çok geçmiş olsun.

soyle bısey var bagdemcıklerıne sprey sıkıcaklar şu dişcilerin kulladıgından ..nasılkı dıscı sıkınca sankı orda bi şişlık var gibi hıssedıosan bogazına sıktıklarındada sankı tam bogazına pamuk tıkamıslar gıbı oluo zaten sıkmadan once doktor sakınlestrıo nefes alamıcaksın azından korkma dıe burnundan al dıe ama ne kdr soylesede asırı panık oluosun azina dişlik takıyolar ve 2 parmakkalınlıgında hortumu sokuolar 15 dk fln suruyo normalde bnmkı daha uzun surmustu ve benden parça aldılar bikova kancıkıodu azımdan resmn benim olayım farklıydı benim midemde reflü var gece içtigim hapı mide kapakcıgı acılınca yemek boruma atmıs sabaha kadar yemek boruma yapısıp kalmıstı yemek borumu eritmişti delinmek üzereydi yemek borum delindiğindede akcıgere giden en ufak tukuruk yemek vs ölümle snuçlanıomus vsvs . senin bebişinin kı çok kolay allahtan dedigim gibi zor ama ben ölmek uzereydım cektıgım sıkıntı acı cok fazlaydı bde sersemletıceklermıs daha kolay olur inş :44:

tam bayıltılırak mı yaptırdınız yoksa sersemletilerekmi yaptırdınız.
bizim doktorumuz çocuğu sersemleticez dedi.
özel hastanede yapılıcak,doktorun dediği gibi olursa hisseder mi acaba
doktorla tekrar görüştüğümüzde tamamen bayıltılmasını mı istesem.
inanın dünden beri hiç kendimde değilim yavruma çok üzülüyorum.
sizede çok çok geçmiş olsun.

sersemletilerek oldu cunku nasıl anlatsam bişiler duyuyosunuz gibi oluyo yanı aslında sesler duyuyosunuz yarım yarım duyuyosunuz ama ruya gıbı gelıyo konusmalar yanı tamamen bayılmadım cunku eger tamamen bayıltılsaydım duymazdım ses

Back