Oğluma elektrik çarpmış olabilir mi?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
904
106
23
Arkadaşlar merhaba 26 aylık oğlum var çok yaramaz bütün önlemlerimi almama rağmen gözümü de hiç ayırmıyorum üstünden olacak ki işte oluyor ne kadar üzerine düşersem o kadar çok zarar geliyormuş gibi hissediyorum evde bütün prizler için kapak aldım lakin bu kapağı da çıkartıyor köşelere kafasını çarpmasın diye köşelik aldım köşelikleri de aynı şekilde çıkarıp atıyor bildiğiniz bir yöntem var mı acaba prizler için ne yapabilirim daha farklı asla açamayacağı bir şey içine sokamayacağı şekilde Oğlum bugün prizde kapak olmasına rağmen kapağı çıkarmış çay kaşığı sokmuş ucu ince benim kaşığımın Ben mutfaktayken eşim de oturma odasında telefonla oynuyormuş çat diye ses geldi oğlum baktım ağlıyor şartel attı elini gösterdi elinde birşey yoktu korktuğu için mi ağladı anlamadım sonra hemen sustu toprağa falan bastırdım sokağa götürüp ama iyiydi saçları falanda normaldi bana daha etkili yöntem varmı acaba. carptimi tam olarak bilmiyorum çok endişelendim korktum prizlerin bir çoğu yere yakın yapılmış yeni taşındık bu eve

Prizleri değistirin iki deliğe de aynı anda fiş girmeden açılmayan çalışmayanlar var öyle yapın ulaşabildiklerini.

Muhtemelen elektrik çarpmıştir . Bazen ne kadar önlem alirsak alalım , olacak olan oluyor hele bizim ki gibi aşırı hareketli,meraklı bebeklerde . Benim kızım da 26 aylık ve geçen hafta elektrik çarptı hem de çok saçma sapan bir şekilde . Vantilatör prizde takiliydi . Sadece kablosunu elledi ve bir çığlıkla geri attı kendini . Evde kemirgen bir hayvanimiz var , akşamları bir süreliğine evde serbest bırakıyoruz . Vantilatörun kablosunu minicik kemirmis ve teller görünmüş ama o kadar minik bir kısım ki , iyice alıp incelemesem görmeye imkan yok. Benim kız da işte tam o noktaya denk getirmis elini . Biraz ağladı sonra geçti , vantilatöru de kaldırdık . Size de çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım şişede geçmiş olsun bı anlık ihmal Rabbim beterinden korusun

Evet çarpmış ve Allahtan şartel atmış yoksa daha kötü olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…