- 1 Kasım 2022
- 1
- -4
- 43
- Konu Sahibi asiye_ben1
Arkadaşlarım merhaba, 26 yaşında oğlum var. Evli ve 2 kız çocuk babası... Bir kızı 2, diğer kızı 4 aylık. Eşiyle çok severek evlendi, gelinimde mükemmel bir anne, mükemmel bir evlat ve mükemmel bir eş. Gerçekten 30 senelik evliyim gelinimin oğluma gösterdiği ilgi alakayı belki ben eşime göstermedim. Oğlum yaklaşık 1 senedir ailesiyle ilgilenmiyor, evine hiçbir şekilde uğramıyor, eşini görmek istemiyor, ayrılmayı istemiyor oda ne yapıcağını bilmiyor.. En az 5 kere psikoloğa gittik, her yolu denedik. Şuan hipnoz tedavisine başladı ama işe yarayacağını sanmıyorum bir ilerleme yok hep aynı beyin. 5 6 tane hocaya gittim hepside oğlunun üzerinde büyü var geçmişte gönlü kalmış bir bayan tarafından yapılmış yiyeceğini bir madde karıştırılmış dedi. Normalde inancım yoktur pek ama sözleşmiş gibi farklı farklı birbirinden habersiz hocalar söyleyince ne yapacağımı bilemez hale geldim. Bu büyünün eğer varsa bozulması gerekiyormuş ve hocalar bunu yapmıyormuş. Bildiğiniz tanıdığınız size iyi gelen birileri varsa lütfen telefon veya adres paylaşın. Gelinim baba evinde ve kızları çok küçük onları birleştirmek istiyorum çok üzülüyorum...