- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 39
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Öğretmenin tutumu çok önemli. Bende okumayı ve yazmayı bilerek başladım 1. sınıfa ama öğretmenim hiç ilgilenmediği gibi benimle bir de sınıf arkadaşlarımın önünde rencide etmişti "ukala" demişti bana. kendime ve başarabileceğime olan inancımı 9 senede ancak toparlayabilmiş ancak lisede arkadaşlık kurabilmiştim. Şimdi bile kendimi yüreklendirmezsem özellikle akademik ortamlarda çekingen hissediyorum. Kendi içimde prova yapmam gerekiyor yada kendimi o konuda gaza getirecek kadar konuya hakim olmadan atılım gösteremiyorum. Bu sebeplerle ilk üniversitemde inek muamelesi gördüm şimdi 2.yi okuyorum ama yetmiyor sanki tatmin olamıyorum ne notlarımdan ne bilgimden (ki ilk üniyi şeref listesinde bitirdim bu seferse bölüm ilk 3ündeyim)
İşin özü öğretmenin tavrı çok önemli, şuan eğitim fakültesi okuyorum ve zamanında bana verilen hasarı yeni yeni anlıyorum. Okula başlarken öğretmeni ile ön görüşme yaparak seçin ve çocuğunuzun durumunu yakından takip edin hem çocuğun duygusal durumunu hemde öğretmenin çocuğunuza davranışını sıkı takipte tutun.
İşin özü öğretmenin tavrı çok önemli, şuan eğitim fakültesi okuyorum ve zamanında bana verilen hasarı yeni yeni anlıyorum. Okula başlarken öğretmeni ile ön görüşme yaparak seçin ve çocuğunuzun durumunu yakından takip edin hem çocuğun duygusal durumunu hemde öğretmenin çocuğunuza davranışını sıkı takipte tutun.