Şuanda oğlum 8 aylık 6.500 kilosu. Doktor gelişim geriliği dedi bir ara. Yani kilo alması lazım acilen.Merhaba, oğluma 5 buçuk aylıkken ek gıda vermeye başladım, çok güzel yiyordu bu süreçte 7.700 dü kilosu, daha sonra idrar yolları enfeksiyonu kaptı ve aynı zamanda diş çıkartmaya başladı, bu süreçte yemek yemek istemedi biz de zorlamadık. Enfeksiyonu antibiyotiklere dirençli olduğu için 1 ay boyunca geçmedi ve doktor doktor gezdik. O süreçte kilosu 6.400 e kadar düştü. Enfeksiyonu bir şekilde geçirdik ama hala yemek yemiyor, doktor mama yazdı biberonu ağzına almıyor. Yaptığım hiç bir ek gıdayı yemiyor ağzını açmıyor, biraz daha kilo kaybetme şansımız yok ne yapacağım bilmiyorum çok çaresizim. Lütfen bir akıl verin
8 aylık Şuan. Kilosu 6.500Allah kolaylık versin arkadaşim,kac aylık şu an.Doktorlar ne tavsiye ediyor
Evet hepsine bakıldı. Kanı azdı o da antibiyotik tedavisi görürken kan ilacı veremiyorduk ondan düştü. Doktor vitaminler yazdı onları veriyorum iştahı artar diye ama yok, yemiyorİştahsız çocuk çok zor oluyor,kan degerleri vitamin değerleri vs. Bakıldı mi?
Çok teşekkür ederimmm, her şeyi deniyorum elimle bende denedim bazen yiyor bazen yemiyor, pipetli bardağı da hemen alıcam çok sağolunF FADANI Biberon yerine alıştırma bardakları tutmali yada pipetli sulukları deneyin belki eğlenceli gelebilir içebilir. Pipetliye ben 7 aylıkken geçtim suyu s vdirmek için .Ek gıdaya gelincede blw usulü eline vererek deneyin kendi kendine yemesi hoşuna gidebilir nette nasıl başlanması konusunda videolar var. Benimkide bazen kaşığa ağzını açmaz elimle verince yiyor. Yada benim tabagimdan verince kendi kasigimdan yiyor. Aklıma bunlar geliyor. Yemiyen eminim zor bebektir. Ben hiç yasamadim 3 çocuğumda iştahlı oldu.
Muzda mı yemiyor ben elimle veriyorum ezip muzu hiç reddetmedi elma şeftali kayisi bunlar sevdiği meyveler ezip veririm yada Bunları blender dan geçiyorum bide bir tatlı kaşığından bebek irmigi cevizde rendeleyin cam rendede bunu çok seviyor.Çok teşekkür ederimmm, her şeyi deniyorum elimle bende denedim bazen yiyor bazen yemiyor, pipetli bardağı da hemen alıcam çok sağolun
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.Herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. 1 haftadır hastanede yatıyoruz, diğerleri düştü şu kaybı yaşadı bazı tahliller yapıldı onları bekliyoruz. 2 gündür hastane yemeği yiyor azar azar. İnşallah daha iyi olacak.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versinHerkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. 1 haftadır hastanede yatıyoruz, diğerleri düştü şu kaybı yaşadı bazı tahliller yapıldı onları bekliyoruz. 2 gündür hastane yemeği yiyor azar azar. İnşallah daha iyi olacak.
Kistik fibrozis hastalığından şüpheleniyorlarCok gecmis olsun. Sebebini bulabildiler mi?
İnşallah hiçbir şeyi yoktur. Akciğer enfeksiyonu geçirdi mi hiç?Kistik fibrozis hastalığından şüpheleniyorlar