- 2 Kasım 2016
- 110
- 44
- 98
- Konu Sahibi Berivanatman12
-
Sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum bu tıbbi bir müdahale gerekir ancak bildiğim bir alternatif tedaviyi 'sadece aklınızda olsun' diye yazayım. Yumurtanın sarısını tavaya hiçbir şey koymadan (ne yağ ne su hiçbir şey) kömür gibi olup 'surekli' karistiyorsunuz. Diyelim ki 5 yumurta kullandınız yarım saate yakın kavuracaksiniz en kısık ateste. Simsiyah olacak, duman çıkacak, pis bir koku çıkacak o yüzden balkon gibi bir yerde yapın. Bir zaman sonra bir anda yağı boşalacak. Katran gibi simsiyah bir yağ. İşte o yağ ile ben arkadaşımın elindeki yanığı tedavi ettim. Her gün yanığın üzerine sabah akşam ince bir tüy fırça ile sürdüm. Yanık tedavisinde kabuğun sürekli soyulmamasi lazım. Kesinlikle kabuğa dokunulmamali. Kabuk iyileşmeyi sağlar.
Umarım oğlunuz şifa bulur.
bol protein yemesi şazım . sen ona kemik suyu cırbalar yap etli seyler. süt yogurt . cok gecmiş olsun .Dungeceden beri cildiracak gibiyim.zor yaziyorum.oglum yeni demledigim cayi ve kaynar suyu ustune devirdi.hemn soguk suya tutup aklimizi kaybetmis gibi hastaneye kostuk.simdi yanik merkezinde yatiyoruz.2.derece yanik.vucudunun sag misminin bir bolumu yandi.kulagi kolu karni bacagi..lutfen bildiklerini paylasir misiniz.yanik izi gecer mi,neler yapmaliyim
İyi bir yedavi ile iz falan kalmaz merak etme
Kısa zamanda iyileşir inşallah
Lütfen kulaktan dolma bilgilerle birşey sürme çocuğa
Benim yüzüm ve kolum yanmış küçükken şimdi en ufak bir iz yok
Zaten simdi hastanedeyiz.bugun 11.gun.hani sonrasinda izleri gecmezse diye sordum.ger rkten ise yarayacaksa yapacagim.ama acaba koy yumurtasi mi olmali illa.yoksa market yumurtasi mi
Eeee?Kulaktan dolma dediğiniz bilgiler kadim bilgiler. Ben baştan belirtmiştim tıbbi müdahale yapılmalı diye ve hanimefendi buraya bir fikir sormak için başlık açmış!
Ben bahsettiğim yöntemi yüzünün yarısı yanmış, göz kapağının biri kapanmış ve ninelerimizin bu tarifi ile izlerinden kurtulmuş bir arkadaşımın tavsiyesi ile eli yanan arkadaşıma uyguladım ve sonucu gördüm. Bana düşen burada faydasını gördüğüm birseyi paylaşmak. Uygulayıp uygulamamak kişiye kalmış. Ki baştan belirtmisim bunu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?