• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum uykusunda sürekli korkuyor

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
bebeğim uykusundan sürekli korkarak uyanıyor sürekli rüyalanıyor bazen gülüyor ama korkması cok daha fazla okuyorum okutuyorum ama cıglık atarak uyanıyor her seferinde..sizde de oluyormu bu durum.cok korkuyorum o halini görünce..mafoldumben

Oluyor cnm melekler yaparmış sıkma canını bızlerının içi acıyor ama normal her çocukta olan şeyler zamanla geçer merak etme..

merak etme canım o durum benim oğlumdada oluyor ama cok cok fazla değil hatta hastanede olmuştu hemşirede vardı normalmi bu dedim cok normal dedi demekki endişe etmeye gerek yok...bir arkadaşımda şey demişti bebeğe annenin ve babanın sevaplarını gösterirlermiş oda gülermiş günahlarını gösterirlermiş ağlar gibi olur korkarmış artık ne kadar doğru bilemicem ama normalmış...

selduscum bu durum kızım doğduğundan beri malesef bizdede var, hastanede yatarken doktora sorduğumda normal demişti...
Şimdi gene arada sırada sıçrıyor bardak tıkırtısına bile:(( kollarını havaya kaldırıyor, bazende inleme tarzında ağlıyor :(((
bende bu konuya halen takığım, inşallah kısa zamanda geçer...

selduscum uyurken gülmeside korkmasıda çok normal cnm....belli bir süre sonra geçer merak etmeeeeeyerimseniben

kızlar bizde de oluyor malesef... herkes normal diyor... internetten bebek sıçraması diye araştırmıştım orada yazan yazılarda doğal olduğunu söylüyor...

normal olmasına sevindim kıslar yaa....
papatyalım senin duyduguna göre benim günahlar diz boyu cocuk habre korkuyor çünkü mafoldumben

aynı sorunu bizde yaşıyoduk ve çığlık çığlığa uyanıyodu bazen en sonunda süreki araştıran bi amcamız bize bir dizi dua verdi bunları suya okuyup onunla yıkayın dedi ve o oldu ondan sonra bir daha o sorunu yaşamadık.aşşağıya yazıyorum duaları:
7 Ayetel kürsi
3 ıhlas
1Felak
1Nas
1Fatiha
100 Laile ıllallah (devam ettiği taktirde geceleri yatırırken buna devam edin)

ayrıca aklınızda bulunsun kızlar ben çok dikkat ettim ondanda çok etkileniyorlar mümkün olduğunca yabancı kucağına vermeyin çocukları yada yabancı birirnin kucağına veriyorsanız en azından elini bırakmayın çünkü bırakıcakmışsınız gibi korkuyorlar gitmeyeceğinize yanında olduğunuza emin olsun.

cok saolcanım benim kayın ababm müezzin sürekli okuyor ama cocuk hep aynı nazar var diyorlar ama bi de bunu deneyeyim tsk ederim cücüm:))))

Canım btün bebişlerde olur genellikle,çok sıksa dr.a tekrar danışın.
Baş ucunda Kuranı olsun..
Birde elleri boşta,açık olmasınn..
Yan yatırr

Bildiğim kadarıyla o sıçrama hareketi kendini boşlukta hissetmesinden kaynaklanıyor.Anne karnında sıkışık olduğundan böyle hissediyor.O yüzden yan yatırırken arkasına bir destek koyarsan daha rahat uyur.

Canım btün bebişlerde olur genellikle,çok sıksa dr.a tekrar danışın.
Baş ucunda Kuranı olsun..
Birde elleri boşta,açık olmasınn..
Yan yatırr

tabiki canım doktor kontrolüde şart eğer fizyolojik bir durum deilse.maneviyatı vericez elimizden geleni yapıcaz ama fakat ikisi bir arada yürütülmeli.
inş. fayadası olur kızlar hem estafurullah bildiklerimiz paylaşmak için burdayız nihayetinde.

evet benimoğlumdad oluyor çığlık çığlığa uyanıyor umarım kısa zamanda geçer

Doktora götürmekte fayda var diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın çocuğunda da aynı problem vardı doktor kan tahlili yaptırdı, sonuç: kalsiyum eksikliği. Çok ilginç geldi bana, umarım faydası olur bu bilginin.

cok saolcanım benim kayın ababm müezzin sürekli okuyor ama cocuk hep aynı nazar var diyorlar ama bi de bunu deneyeyim tsk ederim cücüm:))))

canım benim ogğlumdada aynsı oluyodu ondan daha çok ben korkuyodum okuyup üflüyodum banamısın demiyordu bir kaç ay sürdü sonra kendiliginden geçti.ama bunun için bir arkadaşımdan duydum baş ucuna sirkeli su koymak çok faydalı demişti kendi öle yaptında çoçuk hiç aglamıyormuş bana sölediginde benimki atlatmıştı o durumu.istersen sen dene . çok geçmiş olsun

canım benim ogğlumdada aynsı oluyodu ondan daha çok ben korkuyodum okuyup üflüyodum banamısın demiyordu bir kaç ay sürdü sonra kendiliginden geçti.ama bunun için bir arkadaşımdan duydum baş ucuna sirkeli su koymak çok faydalı demişti kendi öle yaptında çoçuk hiç aglamıyormuş bana sölediginde benimki atlatmıştı o durumu.istersen sen dene . çok geçmiş olsun

zeynep bu yöntemi bende denedim gerçekten işe yaradı cnm sen demiştin o gunden beri koydun azaldı bu korkmalar sağolasın

ayni durum benim oglumdada var canim sanirim butun bebeklerde oluyor..uyurken aniden ellerini havaya kaldiriyor (sicriyor) ciglik cigliga agliyor sonra :(( cok uzucu bir durum ama normal sanirim...

canım bu duruma bişey reflexi deniyor unuttum şimdi. 6 aylık olana kadar devam edebiliyormuş bu durum. ellerini iki yana açıp sıçrar gibi uyanıyorlar evet. normal canım endişelenme.

bebekken benimde ogluma oluyodu.simdi 21.ayda her uyudugunda ilk daldiginda kesinlikle bir kez sicriyo.yani yine oluyo.birde korkak bir cocuk bensiz hic bir yere gitmiyo Antika arkadasimizin yazdigi dualari deniycem.payla$imin icin te$ekkürler.

Back
X