sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
sünnet olayı inançla alakalı bi durum...siz bunu ne zamn anlıcaksınız acaba bende onu merak ettimsünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
sünnet olayı inançla alakalı bi durum...siz bunu ne zamn anlıcaksınız acaba bende onu merak ettim
sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
What dedim gülüm? Sadece muslumanlar degil saglik icin hristiyan ve yahudilerde sünnet oluyor. Ayrica doktorlar sünnetin şart oldugunu bas bas bagirirken bu yorum cok sacma olmus.sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
merhaba, oğlum 6 buçuk yaşında 1 hafta önce klasik cerrahi yöntemle sünnet oldu. sünnetin 2. gününde doktorun gerek yok demesine rağmen kontrole götürdüm, herşeyin yolunda olduğunu söyledi. sonra 5. gün benim yine içim rahat etmedi, cumartesi olduğu için acile götürüp, bir de orda ki doktora gösterdim. normal iyileşme sürecinde olduğunu söyledi. ama pipi o kadar kötü görünüyor ki , ben normal olduğuna ikna olamıyorum birtürlü.
pipi başında kabuk kabuk yaralar var, ve pipinin bir tarafında baloncuk şeklinde bir şişlik. şişlik ödemmiş, inecekmiş,. kabuklu yaralar ise , oğlumun sünnet derisinde darlık , yapışıklık vardı ve pipiyi açamıyorduk, şimdi sünnetle ilk defa açığa çıktığı için normalmiş ve duş yaptıkça dökülecekmiş. yarın da kendi çocuk dr umuza götüreceğim.
çocuğunu sünnet ettirmiş annelerden içimi rahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var, uykularım kaçıyorhiç pimpirikli bir anne değilimdir ama bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum. buarada oğlumun hiç ağrısı , sızısı vs yok, normal hareket edip, oturup kalkıyor.
Ben mi abartıyorum yoksa bu yaralar, şişlikler normal mi ? ve ne zaman geçiyor ?
konumun yoruma kapatılmasını istiyorum lütfenkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Merhaba konunun üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama aynı sıkıntıyı şuan ben yaşıyorum.Oğlunuzun durumu nasıl şuan.merhaba, oğlum 6 buçuk yaşında 1 hafta önce klasik cerrahi yöntemle sünnet oldu. sünnetin 2. gününde doktorun gerek yok demesine rağmen kontrole götürdüm, herşeyin yolunda olduğunu söyledi. sonra 5. gün benim yine içim rahat etmedi, cumartesi olduğu için acile götürüp, bir de orda ki doktora gösterdim. normal iyileşme sürecinde olduğunu söyledi. ama pipi o kadar kötü görünüyor ki , ben normal olduğuna ikna olamıyorum birtürlü.
pipi başında kabuk kabuk yaralar var, ve pipinin bir tarafında baloncuk şeklinde bir şişlik. şişlik ödemmiş, inecekmiş,. kabuklu yaralar ise , oğlumun sünnet derisinde darlık , yapışıklık vardı ve pipiyi açamıyorduk, şimdi sünnetle ilk defa açığa çıktığı için normalmiş ve duş yaptıkça dökülecekmiş. yarın da kendi çocuk dr umuza götüreceğim.
çocuğunu sünnet ettirmiş annelerden içimi rahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var, uykularım kaçıyorhiç pimpirikli bir anne değilimdir ama bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum. buarada oğlumun hiç ağrısı , sızısı vs yok, normal hareket edip, oturup kalkıyor.
Ben mi abartıyorum yoksa bu yaralar, şişlikler normal mi ? ve ne zaman geçiyor ?
Slm ben iki günlükken yaptırdım aynı dediginiz gibi oldu bir hafta içinde normale döndümerhaba, oğlum 6 buçuk yaşında 1 hafta önce klasik cerrahi yöntemle sünnet oldu. sünnetin 2. gününde doktorun gerek yok demesine rağmen kontrole götürdüm, herşeyin yolunda olduğunu söyledi. sonra 5. gün benim yine içim rahat etmedi, cumartesi olduğu için acile götürüp, bir de orda ki doktora gösterdim. normal iyileşme sürecinde olduğunu söyledi. ama pipi o kadar kötü görünüyor ki , ben normal olduğuna ikna olamıyorum birtürlü.