Cok evham yapiyorsunuz. Isterseniz okuyun. http://m.sabah.com.tr/Saglik/2013/07/15/cocuk-cerrahlarindan-sunnet-icin-onemli-uyarilar
Ayrica cocugunuzun agrisi yokmus.Kotu birseyi olsaydi mutlaka soylerdi.Ona hissettirmeyin en azindan bu panik halinizi.
tesekkür ederim ilginize, o şişlik hastaneden çıkarken vardı , sonradan oluşmadı ama 2. gün şişlik bir miktar arttı , ameliyat ödemiymiş. zamanla inecek dediler, 1 hafta oldu aynı duruyor. umarım mikrop kapmamıştır , çok özen gösterdim hijyene. her tualetten sonra antibiyotikli krem sürüyoruz , hiç el değdirmeden. günde 2 kere sünnet külodunu değiştirerek giydiriyorum.Esime sordum kabuk normalmis ama odem mikrop kaptigi dan olur diyo bilemedimbuarada esim sunnetci dgl kendi sunnetinden biliyomus biraz gec olmusta
UmarIm mikrop degildirdr dedikleri gibi iner yarin doktorunuzda soyler zaten gecmis olsunçok teşekkür ederim, günlerdir yalayıp yutttum internette gezen yazıları . yok, oğluma hissettirmiyorum, o halinden gayet memnun, sünnet öncesinde de çok hazır girdi ameliyathaneye, şuanda da iyi. " iyileşiyor, geçiyor" diyorum ona sürekli ama kendimi ikna edemiyorum, keşke yaptırmasaydım sünnet diye düşünüyorum ama darlık olduğu için dr şart demişti , evet baya evham yaptım
tesekkür ederim ilginize, o şişlik hastaneden çıkarken vardı , sonradan oluşmadı ama 2. gün şişlik bir miktar arttı , ameliyat ödemiymiş. zamanla inecek dediler, 1 hafta oldu aynı duruyor. umarım mikrop kapmamıştır , çok özen gösterdim hijyene. her tualetten sonra antibiyotikli krem sürüyoruz , hiç el değdirmeden. günde 2 kere sünnet külodunu değiştirerek giydiriyorum.
diyosun...sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
Iyiydidiyosun...
sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
Doktorlar bu işin uzmanlari bilim adamlari soylerse anlicaz zararli oldugunu.. bi koca kari cikipta zararli deyince degilsünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
Bunu sen mi diyorsun? Bilimsel mi?sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....
sünnetin ne kadar zararlı bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksınız hanımlar.....