• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum sinek yuttu

Organik sinek yutmuş en azından :KK70:
Bişey olacağını sanmam zaten normalde de bilmeden sinek vs yutuyormuşuz ömrümüz boyunca
Ay çok tatlısınız :KK68: güldürdünüz beni.
Doktorumuza danıştım şimdi, inşallah çok dalga geçmez, saçma bir soruysa.
Derken kadın acile gidin diye cevap yazdı :(

Ay çok tatlısınız :KK68: güldürdünüz beni.
Doktorumuza danıştım şimdi, inşallah çok dalga geçmez, saçma bir soruysa.
Derken kadın acile gidin diye cevap yazdı :KK43:

Tabi riske atmak istememiştir ama zaten ölmüştür ki küçük sinek
Bi de düşününce içinde kurt oluşmuş kiraz ya da tırtıllı salata da yemişliğimiz olabiliyor içimizde yaşayabileceklerini sanmıyorum özellikle midenin o asitli ortamında

Belki doktorunuz soluk borusuna kaçtığını düşünmüştür

Minik meyva sinegini bilmem ama larvalarini pekcok meyvayla beraber yedigimize eminim.

Bişeycik olmaz. Şimdi efendim yıllardan sene 2003 falan. Ortamdaki tüm arkadaşların anıra anıra güldüğü bir olaya eşlik etmek ister iken ki lisedeyiz, şöyle ağzını aça aça güleceksin dolu dolu :) neyse ağzımı Kocaman açmış gülerken bir anda karşımda oturan dörtlünün :eek:şu yüz ifadesine büründüğünü farkedip susmamla birlikte ani bir yutma refleksinde bulundum. Ağzıma bildiğiniz kara sinek girmişti hem de öyle yavru falan da değil. Ağzıma girer girmez de neden bilmem yutkunuverdim. Yutkundum yutkunmasana ama sinek boğazıma yapışmasın mı :oha: bildiğin ne yutabiliyorum ne çıkarabiliyorum. Kaldı boğazımda. En fenası boğazımdayken ölmemişti de :kusmuk: sonunda koşarak tuvalete gidip parmağımı boğazıma sokmuştum ve kusmamla beraber sinek ölmüş ve çıkmıştı. Ama oturduğumuz yer lise bahçesi ve lavaboya gitmek ben diyeyim beş siz deyin altı yedi dakikamı aldı. Ve dakikalar boyunca boğazımda çırpınan bir sinekle koşturdum deli danalar gibi. Aman ya Rabbi.

Çocuğun canının sirke istemesi midesine sinek yumurtası gitmesinden daha dikkat çekici ve incelenesi :KK51:

Bişeycik olmaz. Şimdi efendim yıllardan sene 2003 falan. Ortamdaki tüm arkadaşların anıra anıra güldüğü bir olaya eşlik etmek ister iken ki lisedeyiz, şöyle ağzını aça aça güleceksin dolu dolu :) neyse ağzımı Kocaman açmış gülerken bir anda karşımda oturan dörtlünün :eek:şu yüz ifadesine büründüğünü farkedip susmamla birlikte ani bir yutma refleksinde bulundum. Ağzıma bildiğiniz kara sinek girmişti hem de öyle yavru falan da değil. Ağzıma girer girmez de neden bilmem yutkunuverdim. Yutkundum yutkunmasana ama sinek boğazıma yapışmasın mı :oha: bildiğin ne yutabiliyorum ne çıkarabiliyorum. Kaldı boğazımda. En fenası boğazımdayken ölmemişti de :kusmuk: sonunda koşarak tuvalete gidip parmağımı boğazıma sokmuştum ve kusmamla beraber sinek ölmüş ve çıkmıştı. Ama oturduğumuz yer lise bahçesi ve lavaboya gitmek ben diyeyim beş siz deyin altı yedi dakikamı aldı. Ve dakikalar boyunca boğazımda çırpınan bir sinekle koşturdum deli danalar gibi. Aman ya Rabbi.

Çocuğun canının sirke istemesi midesine sinek yumurtası gitmesinden daha dikkat çekici ve incelenesi :KK51:
Teşekkürlerler öncelikle.
Gerçekten yediklerinin yanında sirke sevmesini hiç ilginç bulmamıştım :)
Ama şimdi farkettim ki karşıdan baya ilginç duruyor, ama seviyor..

Tabi riske atmak istememiştir ama zaten ölmüştür ki küçük sinek
Bi de düşününce içinde kurt oluşmuş kiraz ya da tırtıllı salata da yemişliğimiz olabiliyor içimizde yaşayabileceklerini sanmıyorum özellikle midenin o asitli ortamında

Belki doktorunuz soluk borusuna kaçtığını düşünmüştür
Öyle mi dersiniz ya, bence de riske atmak istememiştir.
Üstüne yemek yedi, meyve yedi, su içti, uyudu.
Şimdi uyuyan çocuğu kalkıp götürmeli miyim, onun karmaşasını yaşıyorum.
Of of :KK17:

Sinek canli kalmaz insan vucudunda ama mikrop falan bulastirir mi onu bilemem
Yanliz cocugun sirke icmesi cok enteresan geldi gercekten
Sirke cok faydalidir bende ilac niyetine icerim organiz ev yapimi sirkeyi ama fazladsi da zararlidir
Tuhaf geldi cocugun boyle severek icmesi

sirke bende cok severim elma sirkesi arada icerim salatama katarim.
ne eiklikla veriyorsunuz ve de kac kasik?
herseyin fazlasi zarar neticede.

bogazinin alt tarafina yapisma takilma vs durumlarina karsi acile gidin demistir. yoksa midede o asitte yasayabilcegini sanmiyorum

Sinek kısmından ziyade, larva kısmı beni endişelendirdi, dr da bir acile görünün dedi. Oğlum da uyudu, çocuğu kaldırıp götürüp kan vermek eziyet olucak :KK43:
Of of.
Valla ben yedirdigim,icirdigim birşey sineklenmis diye gece uyandırıp acile goturmezdim.Bu gün organik olarak aldığınız her meyvanin /sebzenin içinde olabilir birşey sonuçta.Siz köyde yaşayan insan boceklendi diye tüm tahılı döküyor mu diye düşünüyorsunuz?Seciyor ,havalandiriyor,gerisini yine kullanıyor.Dogal hayat böyle birşey

Kusura bakmayin bunun icin doktorami gidilir?hayvan sirkenin icine daldigi an olmustur zaten nasil yumurtasini birakicak?yedigimiz ictigimiz herseyi yikasak bile bakyeriler kaliyor gozle gorulmeyen bocekler bitki bitleri oluyor bunlari yiyoruz farkina bile varmadan kimseye birsey olmuyor,birsey olmaz icini ferah tut...Cinde hamam boceklerini bile diri diri yiyorlar (igrenc bir ornek ama)

Valla ben yedirdigim,icirdigim birşey sineklenmis diye gece uyandırıp acile goturmezdim.Bu gün organik olarak aldığınız her meyvanin /sebzenin içinde olabilir birşey sonuçta.Siz köyde yaşayan insan boceklendi diye tüm tahılı döküyor mu diye düşünüyorsunuz?Seciyor ,havalandiriyor,gerisini yine kullanıyor.Dogal hayat böyle birşey
Sanırım bende götürmeyeceğim. Ama niye acile gidin diyor ki, daha rahatlatacak yada evde yapılacak birşey bekliyordum açıkçası.
Neyse. Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız :)
Annemle konuştum şimdi, biz çocukluğumuz da üstünde sineğiyle süt içip kaymağını yiyorduk, dr dalga geçmiş bence diyor :D
Aciller zaten bayram günü, mahşer yeri gibi kalabalıktır, ateşlisi, hastası vs.
İnsan bir yandan da riske atmak istemiyor ama bakınca da çok mantıklı durmuyor götürmek.

Kusura bakmayin bunun icin doktorami gidilir?hayvan sirkenin icine daldigi an olmustur zaten nasil yumurtasini birakicak?yedigimiz ictigimiz herseyi yikasak bile bakyeriler kaliyor gozle gorulmeyen bocekler bitki bitleri oluyor bunlari yiyoruz farkina bile varmadan kimseye birsey olmuyor,birsey olmaz icini ferah tut...Cinde hamam boceklerini bile diri diri yiyorlar (igrenc bir ornek ama)
Bir tane değildi ama, 2 tane canlı, 4 5 tane de ölü sinek vardı.
Teşekkürler ama içimi rahatlattınız :)

Sanırım bende götürmeyeceğim. Ama niye acile gidin diyor ki, daha rahatlatacak yada evde yapılacak birşey bekliyordum açıkçası.
Neyse. Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız :)
Annemle konuştum şimdi, biz çocukluğumuz da üstünde sineğiyle süt içip kaymağını yiyorduk, dr dalga geçmiş bence diyor :KK70:
Aciller zaten bayram günü, mahşer yeri gibi kalabalıktır, ateşlisi, hastası vs.
İnsan bir yandan da riske atmak istemiyor ama bakınca da çok mantıklı durmuyor götürmek.
Bence beklemekten bozulmuş birşey olarak yorumladı doktor.Bozuldugu için sineklendi olarak düşündü ve zehirleme ihtimalini düşündü.Sonucta sirkeyi hiç kullanmıyor olabilir doktorunuz.

Sirke zaten asit demek.o asitin icinde yumurtasi bilmem nesi kalmamistir.sebzelerde bir sürü parazit var mesela.napiyoruz sirkeli suya yatiriyoruz degil mi ölsün diye?? O yüzden iciniz gayet rahat olsun sıkıntı yok.yinede rahat edemezseniz yarin bi doktora götürürsunuz olur biter

Cocugunjz sirke mi iciyor?
O nasil oluyor ya?

Neyse bence birsey olmaz ama rahat etmek istiyorsan acile gidin
Bayanın yaptığı sirkeyi bilmiyorum ama evde yapılan sirke bildiğimiz sirke tadında değil ondan içiyordur. Kokusu bile değişik. Limonatamsı bişey. Ben normalde kokusuna bile dayanamam ama bir bardak içtiğimi biliyorum. Ondandır bence.

Back
X