aslinda tamda kisilik gelisiyor bu yaslarda. kiz cocugu nasil kisa sac kesilmesi iyi degilse erkek cocugunun da uzatmasi iyi düsünülmüyor
bütün pedogoglarin da görüsü böyle
inatlasarak degilde konusarak anlasmaya calisin.babasida kisa sacli varsa dedesini örnek gösterin babasini örnek gösterin.konusarak birseyler bulun.cevresindeki erkeklerin uzun sacli olmasida onu etkiliyordur.
bazende cocuklar sac kesilinde cani yancak saniyorlar ondan istemiyorlar kestirmek.belki o korkusu vardir sizin cocugunuzunda.
valla bunu ben degil bütün cocuk pedegoglarin görüsü bu sekilde.arkadas amerikada yasamiyor.türkiyede yasiyor.
biz amerikayi örnek ala ala ne hale geldik.amerika yapiyor diye onlara mi özencez??
birakalimda birazda onlar bize özensin
neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki anlayamadım,Selam Arkadaşlar
Oğlum 3,5 yaşında ve saçını uzatmak istiyor. Deli olacağım, yanlış bir tepki vermek ve daha çok inatlaşmasına sebep olmak da istemiyorum.. zaten ak dediğime kara diyor son 1 senedir.. sizin de başınıza bu tip durumlar geliyor mu? ne tepkiler veriyorsunuz?
ya da bana ne önerirsiniz?
teşekkürler...
neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki anlayamadım,
uzun olsun saçı ne olacak ki,bebek o daha 3,5 yaşında,
helal olsun ona ki kendi fikri var
tepki vermiyorum farkındaysanız. ne yapmalıyım diye soruyorum.. zira sizin de dediğiniz gibi 3,5 yaşında henüz. her istediğine evet diyemeyiz değil mi? :1closedeyes:
bu her istediğine evet demek değil onun fikirlerine saygı göstermektir.oğlum henüz 6 aylık ve ona bir şey alacağımız zaman özellikle onuda alışverişe götürüyor ve alınması gerekenleri tüm renk vs. seçenekleriyle önüne uzatıyor hangisine uzanırsa onu alıyoruz. bu her istediğine evet demekmi oluyor yani ?
bu her istediğine evet demek değil onun fikirlerine saygı göstermektir.oğlum henüz 6 aylık ve ona bir şey alacağımız zaman özellikle onuda alışverişe götürüyor ve alınması gerekenleri tüm renk vs. seçenekleriyle önüne uzatıyor hangisine uzanırsa onu alıyoruz. bu her istediğine evet demekmi oluyor yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?